Home / Spillerprofiler / ANDREAS HØIVOLD
Andreas Høivold

ANDREAS HØIVOLD

«Tegneseriesamleren» fra Kristiansand har i en årrekke markert seg rundt filten i Norge og resten av verden. For tiden nyter han livet som profesjonell kortspiller i disses Mekka, Las Vegas. Det store internasjonale gjennombruddet kom med tredjeplassen i turneringen «Poker Million V» og seieren i EPT Dortmund i 2007. I NM-sammenheng har Høivold finalebord i Main Event fra 2007 (sjetteplass) og en gjev norgesmestertittel i H.O.R.S.E. fra 2009. Etter å ha dominert store deler av Main Event i Dublin i 2012, måtte «Tegneseriesamleren» til slutt ta til takke med en sur 15. plass. Revansjeres i 2013?

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...