EIRIK RUD IVERSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / EIRIK RUD IVERSEN
Eirik Rud Iversen

EIRIK RUD IVERSEN

Når Eirik ikke knuser all motstand i «boms og presi­dent», hender det at han logger seg på inter­nett. «Zombien» har lenge vært et fryktet nick for Heads-Up-spesia­lister og i Dublin i 2012 gikk Iversen helt til topps i den presti­sje­tunge Mann-mot-mann-øvelsen. «Noe annet enn å debu­tere med seier hadde blitt for dumt», ifølge ham selv. Under­teg­nede bifaller. Bæringen startet for øvrig sin poker­kar­riere med Fixed Limit, før han byttet til NLHU. Siden har han ikke sett seg tilbake og kommer atter en gang til Dublin i 2013 for å forsvare tittelen sin.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...