EIRIK RUD IVERSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / EIRIK RUD IVERSEN
Eirik Rud Iversen

EIRIK RUD IVERSEN

Når Eirik ikke knuser all motstand i «boms og presi­dent», hender det at han logger seg på inter­nett. «Zombien» har lenge vært et fryktet nick for Heads-Up-spesia­lister og i Dublin i 2012 gikk Iversen helt til topps i den presti­sje­tunge Mann-mot-mann-øvelsen. «Noe annet enn å debu­tere med seier hadde blitt for dumt», ifølge ham selv. Under­teg­nede bifaller. Bæringen startet for øvrig sin poker­kar­riere med Fixed Limit, før han byttet til NLHU. Siden har han ikke sett seg tilbake og kommer atter en gang til Dublin i 2013 for å forsvare tittelen sin.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...