Home / Spillerprofiler / EIRIK RUD IVERSEN
Eirik Rud Iversen

EIRIK RUD IVERSEN

Når Eirik ikke knuser all motstand i «boms og president», hender det at han logger seg på internett. «Zombien» har lenge vært et fryktet nick for Heads-Up-spesialister og i Dublin i 2012 gikk Iversen helt til topps i den prestisjetunge Mann-mot-mann-øvelsen. «Noe annet enn å debutere med seier hadde blitt for dumt», ifølge ham selv. Undertegnede bifaller. Bæringen startet for øvrig sin pokerkarriere med Fixed Limit, før han byttet til NLHU. Siden har han ikke sett seg tilbake og kommer atter en gang til Dublin i 2013 for å forsvare tittelen sin.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...