ENDRE EIKESETH"/>
Hjem / Spillerprofiler / ENDRE EIKESETH
Endre Eikeseth

ENDRE EIKESETH

«Gandalv» tilhører denne eksklu­sive gruppen av spil­lere som har deltatt på hvert eneste NM siden 2002. Den meget habile poker­spil­leren holder likevel ikke sine ster­keste kort i grenen turne­ringspoker. Eike­seth har fort­satt til gode å cashe i en NM-øvelse og etter eget sigende bør man ikke forvente all verden i så hense­ende i nærmeste fremtid. Fornuftig, som de fleste andre fra Nord­fjord, tilbringer «gandalv» vinter­halv­året på varmere bredde­grader, da helst Brasil. Beste­vennen til Danny er et lett blikk­fang rundt et cash­game­bord eller der han er aller ster­kest, på banketten.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...