ENDRE EIKESETH"/>
Hjem / Spillerprofiler / ENDRE EIKESETH
Endre Eikeseth

ENDRE EIKESETH

«Gandalv» tilhører denne eksklu­sive gruppen av spil­lere som har deltatt på hvert eneste NM siden 2002. Den meget habile poker­spil­leren holder likevel ikke sine ster­keste kort i grenen turne­ringspoker. Eike­seth har fort­satt til gode å cashe i en NM-øvelse og etter eget sigende bør man ikke forvente all verden i så hense­ende i nærmeste fremtid. Fornuftig, som de fleste andre fra Nord­fjord, tilbringer «gandalv» vinter­halv­året på varmere bredde­grader, da helst Brasil. Beste­vennen til Danny er et lett blikk­fang rundt et cash­game­bord eller der han er aller ster­kest, på banketten.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...