Home / Spillerprofiler / ENDRE EIKESETH
Endre Eikeseth

ENDRE EIKESETH

«Gandalv» tilhører denne eksklusive gruppen av spillere som har deltatt på hvert eneste NM siden 2002. Den meget habile pokerspilleren holder likevel ikke sine sterkeste kort i grenen turneringspoker. Eikeseth har fortsatt til gode å cashe i en NM-øvelse og etter eget sigende bør man ikke forvente all verden i så henseende i nærmeste fremtid. Fornuftig, som de fleste andre fra Nordfjord, tilbringer «gandalv» vinterhalvåret på varmere breddegrader, da helst Brasil. Bestevennen til Danny er et lett blikkfang rundt et cashgamebord eller der han er aller sterkest, på banketten.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...