Home / Spillerprofiler / ENDRE SAGSTUEN
Endre Sagstuen

ENDRE SAGSTUEN

Ungutten fra Gjøvik utraderte all motstand i Pot-Limit-Omaha-øvelsen i norgesmesterskapet i Dublin i 2012. Ingen liten prestasjon for den tidligere umeritterte BI-studenten som deltok i sitt andre NM i Dublin. «Ensa» slo bergenseren Arild Moldøy heads-up og pløyde seg gjennom størrelser som Henrik Tollefsen, Eirik Svanes og Stephan Kjærstad på veien mot tittelen.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...