ENDRE SAGSTUEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / ENDRE SAGSTUEN
Endre Sagstuen

ENDRE SAGSTUEN

Ungutten fra Gjøvik utra­derte all motstand i Pot-Limit-Omaha-øvelsen i norges­mes­ter­skapet i Dublin i 2012. Ingen liten presta­sjon for den tidli­gere umerit­terte BI-studenten som deltok i sitt andre NM i Dublin. «Ensa» slo bergen­seren Arild Moldøy heads-up og pløyde seg gjennom stør­relser som Henrik Tollefsen, Eirik Svanes og Stephan Kjær­stad på veien mot tittelen.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...