FRODE FAGERLI"/>
Hjem / Spillerprofiler / FRODE FAGERLI
Frode Fagerli

FRODE FAGERLI

Fra den spede fødsel i 2002 på et hemmelig sted i Oslo til det stor­slåtte gjen­nom­pro­fe­sjo­nelle arran­ge­mentet med over 1000 delta­kere i Dublin 2012, har én mann vært kjent som mister poker i Norge. Frode «Fropsy» Fagerli behøver ingen beskri­velse, men han fortjener en hyllest. I tillegg til å legge ned enormt med arbeid i forkant og under NM, kan «Fropsy» vise til bruk­bare ferdig­heter rundt filten. En fjerde­plass fra Main Event i 2002, to finale­bord i H.O.R.S.E. og en femte­plass i Pot Limit Omaha fra 2011 har drøbak­gutten fått med seg. Om jeg har en oppford­ring til folket som tar turen til Dublin 2013, er det å personlig takke Frode Fagerli for alt han har gjort for pokeren i Norge. Takk, Frode!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...