Home / Spillerprofiler / FRODE FAGERLI
Frode Fagerli

FRODE FAGERLI

Fra den spede fødsel i 2002 på et hemmelig sted i Oslo til det storslåtte gjennomprofesjonelle arrangementet med over 1000 deltakere i Dublin 2012, har én mann vært kjent som mister poker i Norge. Frode «Fropsy» Fagerli behøver ingen beskrivelse, men han fortjener en hyllest. I tillegg til å legge ned enormt med arbeid i forkant og under NM, kan «Fropsy» vise til brukbare ferdigheter rundt filten. En fjerdeplass fra Main Event i 2002, to finalebord i H.O.R.S.E. og en femteplass i Pot Limit Omaha fra 2011 har drøbakgutten fått med seg. Om jeg har en oppfordring til folket som tar turen til Dublin 2013, er det å personlig takke Frode Fagerli for alt han har gjort for pokeren i Norge. Takk, Frode!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...