Home / Spillerprofiler / HENRIK TOLLEFSEN
Henrik Tollefsen

HENRIK TOLLEFSEN

Han kunne blitt den nye Thor Hushovd og ble da vitterlig norgesmester i sykkel i sin ungdom (lagtempo, junior). Den sympatiske ungutten fra Horten flyttet dog til Trondheim for å studere og siden har han ikke sett seg tilbake. «Trønderbermen» tok han under sine vinger og i 2009 i Nottingham ble Henrik Tollefsen norgesmester i poker. Kompisen Ørjan Skommo ble henvist til andreplass i Main Event. Seieren for den da 21-årige «Tollef» var langt fra noe blaff. I 2011 tok han andreplass i Omaha Pot Limit og syvende plass i Fixed Limit. I 2012 hentet han hjem hele tre finalebord: Sjetteplass i Fixed Limit, andreplass i Heads Up og femteplass i Omaha Pot Limit. «Tollef» må dermed tåle et favorittstempel foran NM i Dublin 2013!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...