HENRIK TOLLEFSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / HENRIK TOLLEFSEN
Henrik Tollefsen

HENRIK TOLLEFSEN

Han kunne blitt den nye Thor Hushovd og ble da vitterlig norges­mester i sykkel i sin ungdom (lagtempo, junior). Den sympa­tiske ungutten fra Horten flyttet dog til Trond­heim for å studere og siden har han ikke sett seg tilbake. «Trøn­der­bermen» tok han under sine vinger og i 2009 i Nottingham ble Henrik Tollefsen norges­mester i poker. Kompisen Ørjan Skommo ble henvist til andre­plass i Main Event. Seieren for den da 21-årige «Tollef» var langt fra noe blaff. I 2011 tok han andre­plass i Omaha Pot Limit og syvende plass i Fixed Limit. I 2012 hentet han hjem hele tre finale­bord: Sjette­plass i Fixed Limit, andre­plass i Heads Up og femte­plass i Omaha Pot Limit. «Tollef» må dermed tåle et favo­ritt­stempel foran NM i Dublin 2013!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...