JAN-ERIK SØRENSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / JAN-ERIK SØRENSEN
Jan Erik Sørensen

JAN-ERIK SØRENSEN

De fleste har bitt seg merke i «Inspecta» fra Pors­grunn, sist under NM i Dublin 2012 der han lenge så ut til å gjøre det virkelig store, men måtte til slutt takke for seg med en 21. plass. Vel, vel, «Inspecta» ble norges­mester alle­rede i 2005 i Main Event. Etter en tredje­plass i Fixed Limit i 2009 og en fjerde­plass i H.O.R.S.E. samme året, skrev Sørensen en gang for alle «allsidig spiller» under navnet sitt i histo­rie­bø­kene med NM-titt­leen i H.O.R.S.E i 2011. Den doble norges­mes­teren blir farlig i 2013!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...