JAN-ERIK SØRENSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / JAN-ERIK SØRENSEN
Jan Erik Sørensen

JAN-ERIK SØRENSEN

De fleste har bitt seg merke i «Inspecta» fra Pors­grunn, sist under NM i Dublin 2012 der han lenge så ut til å gjøre det virkelig store, men måtte til slutt takke for seg med en 21. plass. Vel, vel, «Inspecta» ble norges­mester alle­rede i 2005 i Main Event. Etter en tredje­plass i Fixed Limit i 2009 og en fjerde­plass i H.O.R.S.E. samme året, skrev Sørensen en gang for alle «allsidig spiller» under navnet sitt i histo­rie­bø­kene med NM-titt­leen i H.O.R.S.E i 2011. Den doble norges­mes­teren blir farlig i 2013!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...