Home / Spillerprofiler / JAN-ERIK SØRENSEN
Jan Erik Sørensen

JAN-ERIK SØRENSEN

De fleste har bitt seg merke i «Inspecta» fra Porsgrunn, sist under NM i Dublin 2012 der han lenge så ut til å gjøre det virkelig store, men måtte til slutt takke for seg med en 21. plass. Vel, vel, «Inspecta» ble norgesmester allerede i 2005 i Main Event. Etter en tredjeplass i Fixed Limit i 2009 og en fjerdeplass i H.O.R.S.E. samme året, skrev Sørensen en gang for alle «allsidig spiller» under navnet sitt i historiebøkene med NM-tittleen i H.O.R.S.E i 2011. Den doble norgesmesteren blir farlig i 2013!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...