Home / Spillerprofiler / JAN OLAV SJÅVIK
Jan Olav Sjåvik

JAN OLAV SJÅVIK

«The Balrog» er en gigant innen poker i Norge. Han markerte seg allerede i 2002 i NM-sammenheng som tapende finalist i Main Event. Den etterlengtede norgesmestertittelen kom først i 2010 i Fixed Limit. Samme året i Riga endte Sjåvik på tredjeplass i H.O.R.S.E. Det er disse øvelsene mixed-games-spesialisten levner seg størst sjanse i NM i Dublin 2013. De siste årene har Jan Olav Sjåvik spilt minimalt med livepoker, men regner med å børste støv av gamle kunster i 2013. Foruten Dublin blir han å finne i Las Vegas under WSOP i sommer. Det offisielle comebacket fant imidlertid sted i London i desember 2012 i GUKPT-finalen, der Sjåvik hentet hjem en 10. plass. Sterkt av veteranen som kan komme til å sette sitt preg på resultatlistene i Dublin 2013. Det skal også nevnes at Jan Olav drev piratradio på FM-båndet i sin ungdom. Fight the power!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...