KENNETH STRANDLI"/>
Hjem / Spillerprofiler / KENNETH STRANDLI
Kenneth Strandli

KENNETH STRANDLI

Når man deler etter­navn med en viss fotball­spiller, far til uttrykket «De har god øl borte i England, den derre pint’en», blir det lett å velge kalle­navn. Poker­spil­leren «Feite­frank» er en meget habil aktør og tok norges­mes­ter­tit­telen i Pot Limit Omaha i Gøte­borg i 2007. Riktignok ble en svenske vinneren av turne­ringen, mens broren Alek­sander «Klins­mann» Strandli endte på tredje. Året etter måtte Kenneth ta til takke med sjette­plass i favo­ritt­øvelsen. En tredje­plass i Fixed Limit fra 2006 har det også blitt på «feite­frank». Se opp for oslo­gutten i 2013!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...