Home / Spillerprofiler / KENNETH STRANDLI
Kenneth Strandli

KENNETH STRANDLI

Når man deler etternavn med en viss fotballspiller, far til uttrykket «De har god øl borte i England, den derre pint’en», blir det lett å velge kallenavn. Pokerspilleren «Feitefrank» er en meget habil aktør og tok norgesmestertittelen i Pot Limit Omaha i Gøteborg i 2007. Riktignok ble en svenske vinneren av turneringen, mens broren Aleksander «Klinsmann» Strandli endte på tredje. Året etter måtte Kenneth ta til takke med sjetteplass i favorittøvelsen. En tredjeplass i Fixed Limit fra 2006 har det også blitt på «feitefrank». Se opp for oslogutten i 2013!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...