KENNETH STRANDLI"/>
Hjem / Spillerprofiler / KENNETH STRANDLI
Kenneth Strandli

KENNETH STRANDLI

Når man deler etter­navn med en viss fotball­spiller, far til uttrykket «De har god øl borte i England, den derre pint’en», blir det lett å velge kalle­navn. Poker­spil­leren «Feite­frank» er en meget habil aktør og tok norges­mes­ter­tit­telen i Pot Limit Omaha i Gøte­borg i 2007. Riktignok ble en svenske vinneren av turne­ringen, mens broren Alek­sander «Klins­mann» Strandli endte på tredje. Året etter måtte Kenneth ta til takke med sjette­plass i favo­ritt­øvelsen. En tredje­plass i Fixed Limit fra 2006 har det også blitt på «feite­frank». Se opp for oslo­gutten i 2013!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...