Home / Spillerprofiler / ØYVIND LARSEN
Øyvind Larsen
Øyvind Larsen er norgesmester to ganger i Heads up, og topper rangeringen i NM.

ØYVIND LARSEN

Da mann-mot-mann-øvelsen ble lansert for første gang i NM-sammenheng i 2009 (NLHU), tok Øyvind «Sizo» Larsen fra Bodø hjem tittelen. To år senere gjentok han bragden og kan dermed kalle seg dobbelt norgesmester. Det er Heads Up som står Larsens hjerte eller lommebok nærmest, stryk det som ikke passer, og det er i den disiplinen han legger ned volum online. I år velger Larsen å lade opp til NM i Macau og Thailand, som alle andre fornuftige mennesker. Men til Dublin 2013 kommer han likefullt for å gjenerobre Heads Up-tronen!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...