ØYVIND LARSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / ØYVIND LARSEN
Øyvind Larsen
Øyvind Larsen er norgesmester to ganger i Heads up, og topper rangeringen i NM.

ØYVIND LARSEN

Da mann-mot-mann-øvelsen ble lansert for første gang i NM-sammen­heng i 2009 (NLHU), tok Øyvind «Sizo» Larsen fra Bodø hjem tittelen. To år senere gjentok han bragden og kan dermed kalle seg dobbelt norges­mester. Det er Heads Up som står Larsens hjerte eller lommebok nærmest, stryk det som ikke passer, og det er i den disi­plinen han legger ned volum online. I år velger Larsen å lade opp til NM i Macau og Thai­land, som alle andre fornuf­tige mennesker. Men til Dublin 2013 kommer han like­fullt for å gjen­erobre Heads Up-tronen!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...