ØYVIND LARSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / ØYVIND LARSEN
Øyvind Larsen
Øyvind Larsen er norgesmester to ganger i Heads up, og topper rangeringen i NM.

ØYVIND LARSEN

Da mann-mot-mann-øvelsen ble lansert for første gang i NM-sammen­heng i 2009 (NLHU), tok Øyvind «Sizo» Larsen fra Bodø hjem tittelen. To år senere gjentok han bragden og kan dermed kalle seg dobbelt norges­mester. Det er Heads Up som står Larsens hjerte eller lommebok nærmest, stryk det som ikke passer, og det er i den disi­plinen han legger ned volum online. I år velger Larsen å lade opp til NM i Macau og Thai­land, som alle andre fornuf­tige mennesker. Men til Dublin 2013 kommer han like­fullt for å gjen­erobre Heads Up-tronen!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...