ROLF WOODS"/>
Hjem / Spillerprofiler / ROLF WOODS
Rolf Woods

ROLF WOODS

Kana­disk­æt­tede «Woody» er en kjent og kjær figur i poker­mil­jøet. Mange vil dra kjensel på den nette figuren til Woods fra utal­lige arran­ge­menter, turer og NM. Til tross for at humoren og de verbale nyre­sla­gene sitter løst hos «woody», skal man ikke kimse av poker­fer­dig­he­tene denne mannen besitter. På sine 10 norges­mes­ter­skap har han markert seg med en tiende­plass i Pot Limit Omaha fra 2008, samt en semi­fi­nale i Heads Up-turne­ringen i 2009. Rolf Woods er også opphavs­mannen til The Norsemen, et uoffi­sielt norsk landslag i poker som herjet for knappe ti år siden. Woods har også laget og utgitt brett­spill og driver i dag event­by­rået Play2Win.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...