ROLF WOODS"/>
Hjem / Spillerprofiler / ROLF WOODS
Rolf Woods

ROLF WOODS

Kana­disk­æt­tede «Woody» er en kjent og kjær figur i poker­mil­jøet. Mange vil dra kjensel på den nette figuren til Woods fra utal­lige arran­ge­menter, turer og NM. Til tross for at humoren og de verbale nyre­sla­gene sitter løst hos «woody», skal man ikke kimse av poker­fer­dig­he­tene denne mannen besitter. På sine 10 norges­mes­ter­skap har han markert seg med en tiende­plass i Pot Limit Omaha fra 2008, samt en semi­fi­nale i Heads Up-turne­ringen i 2009. Rolf Woods er også opphavs­mannen til The Norsemen, et uoffi­sielt norsk landslag i poker som herjet for knappe ti år siden. Woods har også laget og utgitt brett­spill og driver i dag event­by­rået Play2Win.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...