Home / Spillerprofiler / ROLF WOODS
Rolf Woods

ROLF WOODS

Kanadiskættede «Woody» er en kjent og kjær figur i pokermiljøet. Mange vil dra kjensel på den nette figuren til Woods fra utallige arrangementer, turer og NM. Til tross for at humoren og de verbale nyreslagene sitter løst hos «woody», skal man ikke kimse av pokerferdighetene denne mannen besitter. På sine 10 norgesmesterskap har han markert seg med en tiendeplass i Pot Limit Omaha fra 2008, samt en semifinale i Heads Up-turneringen i 2009. Rolf Woods er også opphavsmannen til The Norsemen, et uoffisielt norsk landslag i poker som herjet for knappe ti år siden. Woods har også laget og utgitt brettspill og driver i dag eventbyrået Play2Win.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...