STEFFEN RETTERHOLT"/>
Hjem / Spillerprofiler / STEFFEN RETTERHOLT
Steffen Retterholt

STEFFEN RETTERHOLT

Da det endelig ble klart for finale­bord i Main Event i Dublin 2012, hadde åtte spil­lere kjempet seg gjennom et felt på 1045 spil­lere. En barriere var brutt i NM-sammen­heng og blant de åtte beste satt feno­menet fra Jørpe­land, Johnny Lodden som book­ma­kernes favo­ritt. Dog ville poker­gu­dene det anner­ledes og det ble den forholdsvis ubeskrevne unggutten Steffen Retter­holt fra Søgne som hentet hjem norges­mes­ter­tit­telen. Det så lenge ut til at Retter­holt skulle gjøre opp om tittelen med brikke­fø­reren store deler av finale­bordet, Roar Aspås. En episk badbeat gjorde at så ikke ble tilfelle, og Retter­holt fikk i stedet tøff konkur­ranse av Arve Jervell. Etter om lag 6 timer kunne likevel en sliten og meget glad Steffen Retter­holt kalle seg norges­mester i No Limit Texas Hold Em.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...