Home / Spillerprofiler / THOR HANSEN
Thor Hansen

THOR HANSEN

«Gudfaren» i pokernorge trenger strengt tatt ingen introduksjon. Han er virkelig en levende legende og hadde han vært fra hvilket som helst annet land, hadde han vært rikskjendis. Merittlisten er lang, hele 46 pengeplasseringer i WSOP har det blitt, inkludert to armbånd. Det første fikk han for seieren i en Seven Card Stud event i 1988, det andre i 2002 i Ace to Five Lowball. Historiene om Thor Hansen er mange og utrolige. Et knippe av dem ble ført i pennen av Roy Kvatningen i 2010, i selvbiografien «Usensurert». Hansen har ikke glemt gamle kunster, og imponerte i 2012 med seier i en WCOOP-øvelse på PokerStars, samt en sjetteplass i Sunday Million tidlig i 2013. Thor Hansen har vunnet og tapt millioner over hele verden, og vant Gullhånda for årets pokerspiller i Norge i 2005. Om man kan si at «Gudfaren» mangler noe i troféskapet, må det være en norgesmestertittel. I H.O.R.S.E. øvelsen i 2011 måtte Hansen ta til takke med andreplass. Det er nok få som unnes en seier i NM 2013 mer enn Thor Hansen.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...