TOMMY HJØRNERUD"/>
Hjem / Spillerprofiler / TOMMY HJØRNERUD
Tommy Hjørnerud

TOMMY HJØRNERUD

Indre Østfolds store sønn, Tommy Hjør­nerud, har deltatt på hvert eneste NM siden oppstarten i 2002. Det gjør at han i sitt 12. NM i Dublin 2013 er for VIP-spiller å regne. Resul­tat­messig i NM har «Lobo­tommi» vist seg nicket verdig og venter stadig på sin første penge­plas­se­ring. Kan den komme i 2013? Hjør­nerud trives dog vesentlig bedre i Tallin, der han hentet en tredje­plass i en Pot Limit Holdem turne­ring i 2006, en sjette­plass i Aniversay Poker Tour Main Event i 2007 og en meget sterk tiende­plass i Poker­stars Baltic Festival Main Event i 2010.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...