Home / Spillerprofiler / TOMMY HJØRNERUD
Tommy Hjørnerud

TOMMY HJØRNERUD

Indre Østfolds store sønn, Tommy Hjørnerud, har deltatt på hvert eneste NM siden oppstarten i 2002. Det gjør at han i sitt 12. NM i Dublin 2013 er for VIP-spiller å regne. Resultatmessig i NM har «Lobotommi» vist seg nicket verdig og venter stadig på sin første pengeplassering. Kan den komme i 2013? Hjørnerud trives dog vesentlig bedre i Tallin, der han hentet en tredjeplass i en Pot Limit Holdem turnering i 2006, en sjetteplass i Aniversay Poker Tour Main Event i 2007 og en meget sterk tiendeplass i Pokerstars Baltic Festival Main Event i 2010.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...