TOMMY HJØRNERUD"/>
Hjem / Spillerprofiler / TOMMY HJØRNERUD
Tommy Hjørnerud

TOMMY HJØRNERUD

Indre Østfolds store sønn, Tommy Hjør­nerud, har deltatt på hvert eneste NM siden oppstarten i 2002. Det gjør at han i sitt 12. NM i Dublin 2013 er for VIP-spiller å regne. Resul­tat­messig i NM har «Lobo­tommi» vist seg nicket verdig og venter stadig på sin første penge­plas­se­ring. Kan den komme i 2013? Hjør­nerud trives dog vesentlig bedre i Tallin, der han hentet en tredje­plass i en Pot Limit Holdem turne­ring i 2006, en sjette­plass i Aniversay Poker Tour Main Event i 2007 og en meget sterk tiende­plass i Poker­stars Baltic Festival Main Event i 2010.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...