Home / Spillerprofiler / TORSTEIN IVERSEN
Torstein Iversen
Torstein Iversen

TORSTEIN IVERSEN

Det er ikke mange som kan smykke seg med tittelen «VIP» i NM-sammenheng, da kravet er deltagelse i 10 NM eller mer. Har du deltatt på et NM, har Torstein Iversen også vært der. Veteranen fra Porsgrunn som har gjort osloborger av seg, har deltatt på samtlige NM siden starten i 2002. Den første tittelen lot vente på seg, men i Nottingham i 2008 hentet han endelig hjem tittelen i H.O.R.S.E. En bragd han gjentok i Dublin i fjor og stiller dermed i 2013 som regjerende mester. Er man så heldig å havne på bord med «Turstein» bør man ikke bli overrasket om han lirer av seg noen velvalgte linjer av det bløte slaget. Eventuelt tørre. Stryk det som ikke passer!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...