TORSTEIN IVERSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / TORSTEIN IVERSEN
Torstein Iversen
Torstein Iversen

TORSTEIN IVERSEN

Det er ikke mange som kan smykke seg med tittelen «VIP» i NM-sammen­heng, da kravet er delta­gelse i 10 NM eller mer. Har du deltatt på et NM, har Torstein Iversen også vært der. Vete­ranen fra Pors­grunn som har gjort oslo­borger av seg, har deltatt på samt­lige NM siden starten i 2002. Den første tittelen lot vente på seg, men i Nottingham i 2008 hentet han endelig hjem tittelen i H.O.R.S.E. En bragd han gjentok i Dublin i fjor og stiller dermed i 2013 som regje­rende mester. Er man så heldig å havne på bord med «Turstein» bør man ikke bli over­rasket om han lirer av seg noen velvalgte linjer av det bløte slaget. Even­tuelt tørre. Stryk det som ikke passer!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...