Hjem / Spillerprofiler / Anders Smådal
Anders Smådal

Anders Smådal

Da røyken omsider hadde lagt seg etter det rekord­store Main Event i Dublin 2013, stod én mann igjen på toppen og kunne smykke seg med den gjeve tittelen Norges­mester. Anders Smådal fra Ytre Enebakk hadde slått 1141 andre spil­lere. Opprin­nelig hadde ikke flis­mon­tøren tenkt å spille Main Event 2013, men valgte til slutt å melde seg på – noe han neppe angrer på i ettertid. Foruten et dypt run i 2011 i Riga (32. plass) har ikke Smådal andre meritter å vise til, men i sitt femte NM gikk han altså helt til topps.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...