Home / Spillerprofiler / Anders Smådal
Anders Smådal

Anders Smådal

Da røyken omsider hadde lagt seg etter det rekordstore Main Event i Dublin 2013, stod én mann igjen på toppen og kunne smykke seg med den gjeve tittelen Norgesmester. Anders Smådal fra Ytre Enebakk hadde slått 1141 andre spillere. Opprinnelig hadde ikke flismontøren tenkt å spille Main Event 2013, men valgte til slutt å melde seg på – noe han neppe angrer på i ettertid. Foruten et dypt run i 2011 i Riga (32. plass) har ikke Smådal andre meritter å vise til, men i sitt femte NM gikk han altså helt til topps.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...