Hjem / Spillerprofiler / Anders Smådal
Anders Smådal

Anders Smådal

Da røyken omsider hadde lagt seg etter det rekord­store Main Event i Dublin 2013, stod én mann igjen på toppen og kunne smykke seg med den gjeve tittelen Norges­mester. Anders Smådal fra Ytre Enebakk hadde slått 1141 andre spil­lere. Opprin­nelig hadde ikke flis­mon­tøren tenkt å spille Main Event 2013, men valgte til slutt å melde seg på – noe han neppe angrer på i ettertid. Foruten et dypt run i 2011 i Riga (32. plass) har ikke Smådal andre meritter å vise til, men i sitt femte NM gikk han altså helt til topps.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...