Home / Spillerprofiler / Annette Obrestad
Annette Obrestad ble nylig ambassadør for Sands Poker Room på The Venetian i Las Vegas.

Annette Obrestad

Fenomenet «Annette_15» var lenge regnet som en av de absolutt beste turneringsspillerne på nett og i en alder av 18 år tok Obrestad livescenen med storm da hun vant WSOPE i 2007. Samme året var hun svært nær å hente ned sin andre store tittel da hun til slutt måtte ta til takke med andreplass i EPT Dublin. Foreløpig har Obrestad, som spiller for Lock Poker, kun deltatt i to Norgesmesterskap (2012 og 2013) uten nevneverdige resultater spillemessig. I 2013 fikk hun ikke overraskende innpass i norsk pokers Hall of Fame, sammen med Frode Fagerli og Thor Hansen. Obrestad har spilt inn svimlende summer og er den mestvinnende norske spilleren gjennom tidene i liveturneringer.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...