fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Annette Obrestad
Annette Obrestad ble nylig ambassadør for Sands Poker Room på The Venetian i Las Vegas.

Annette Obrestad

Feno­menet «Annette_​15» var lenge regnet som en av de abso­lutt beste turne­rings­spil­lerne på nett og i en alder av 18 år tok Obre­stad live­scenen med storm da hun vant WSOPE i 2007. Samme året var hun svært nær å hente ned sin andre store tittel da hun til slutt måtte ta til takke med andre­plass i EPT Dublin. Fore­løpig har Obre­stad, som spiller for Lock Poker, kun deltatt i to Norges­mes­ter­skap (2012 og 2013) uten nevne­ver­dige resul­tater spille­messig. I 2013 fikk hun ikke over­ras­kende innpass i norsk pokers Hall of Fame, sammen med Frode Fagerli og Thor Hansen. Obre­stad har spilt inn svim­lende summer og er den mest­vin­nende norske spil­leren gjennom tidene i live­tur­ne­ringer.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...