Hjem / Spillerprofiler / Annette Obrestad
Annette Obrestad ble nylig ambassadør for Sands Poker Room på The Venetian i Las Vegas.

Annette Obrestad

Feno­menet «Annette_​15» var lenge regnet som en av de abso­lutt beste turne­rings­spil­lerne på nett og i en alder av 18 år tok Obre­stad live­scenen med storm da hun vant WSOPE i 2007. Samme året var hun svært nær å hente ned sin andre store tittel da hun til slutt måtte ta til takke med andre­plass i EPT Dublin. Fore­løpig har Obre­stad, som spiller for Lock Poker, kun deltatt i to Norges­mes­ter­skap (2012 og 2013) uten nevne­ver­dige resul­tater spille­messig. I 2013 fikk hun ikke over­ras­kende innpass i norsk pokers Hall of Fame, sammen med Frode Fagerli og Thor Hansen. Obre­stad har spilt inn svim­lende summer og er den mest­vin­nende norske spil­leren gjennom tidene i live­tur­ne­ringer.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...