Home / Spillerprofiler / Kristine Dalen

Kristine Dalen

Det ble hjemmeseier i Ladies event i Dublin 2013. Kristine Dalen forlot Mosjøen i år 2000 til fordel for den irske hovedstaden og forteller at hun utelukkende har spilt med irer siden poker fanget interessen hennes i 2006. I hennes første NM gikk hun altså helt til topps i Ladies Event og utkonkurrerte landets beste jenter på veien, inkludert meritterte Annette Obrestad og Elisabeth Hille. 52 spillere stilte til start i denne ferske NM-øvelsen i 2013 og forhåpentligvis vil Kristine Dalen forsvare sin tittel mot enda flere deltagere i 2014.

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...