Hjem / Spillerprofiler / Kristine Dalen

Kristine Dalen

Det ble hjem­me­seier i Ladies event i Dublin 2013. Kris­tine Dalen forlot Mosjøen i år 2000 til fordel for den irske hoved­staden og forteller at hun uteluk­kende har spilt med irer siden poker fanget inter­essen hennes i 2006. I hennes første NM gikk hun altså helt til topps i Ladies Event og utkon­kur­rerte landets beste jenter på veien, inklu­dert merit­terte Annette Obre­stad og Elisa­beth Hille. 52 spil­lere stilte til start i denne ferske NM-øvelsen i 2013 og forhå­pent­ligvis vil Kris­tine Dalen forsvare sin tittel mot enda flere delta­gere i 2014.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...