Hjem / Spillerprofiler / Kristine Dalen

Kristine Dalen

Det ble hjem­me­seier i Ladies event i Dublin 2013. Kris­tine Dalen forlot Mosjøen i år 2000 til fordel for den irske hoved­staden og forteller at hun uteluk­kende har spilt med irer siden poker fanget inter­essen hennes i 2006. I hennes første NM gikk hun altså helt til topps i Ladies Event og utkon­kur­rerte landets beste jenter på veien, inklu­dert merit­terte Annette Obre­stad og Elisa­beth Hille. 52 spil­lere stilte til start i denne ferske NM-øvelsen i 2013 og forhå­pent­ligvis vil Kris­tine Dalen forsvare sin tittel mot enda flere delta­gere i 2014.

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...