Hjem / NM2015 / Det blir poker-NM i Norge i november

Det blir poker-NM i Norge i november

Nå er datoen satt for det første norges­mes­ter­skapet i poker på norsk jord: I peri­oden 21.–29. november spilles tre histo­riske turne­ringer, etter at Lotteri­til­synet mandag ga tilla­telse til at det første Norges­mes­ter­skapet i poker vil bli avholdt i Norge.

Og til alle dere som er redd det nå blir slutt på de årlige uten­lands­tu­rene for å spille poker: Helt rolig. Frode Fagerli har lovet å fort­sette med sine NM, slik at det fra nå av blir to mester­skap årlig. Og han får full støtte av Sigurd Eske­land, leder i Norsk Poker­for­bund.

Det kan du lese mer om her.

Global Poker Tours vil stå for selve arran­ge­mentet nå i november i samar­beid med Norsk Poker­for­bund. Blod­kreft­for­eningen vil få inntekter som veldedig orga­ni­sa­sjon.

– Vi er stolte og glade over å kunne samar­beide med verdens største og beste poker­ar­rangør, Global Poker Tours, om å arran­gere det første lovlige Norges­mes­ter­skapet i poker på norsk jord. Vi jobber for det vi mener er det beste for norske poker­spil­lere og det at Global Poker Tours er med gjør at vi kan tilby et arran­ge­ment i verdens­klasse for norske poker­spil­lere til høsten. Vi gleder oss nå til en turne­ring av inter­na­sjo­nalt kaliber, samtidig som det bringer inn penger til et veldig godt formål. Poker er en tanke­sport på høyde med bridge og sjakk og de beste spil­lerne har mange tusen timers trening bak seg, så vi håper å få se mye god poker på norsk jord til høsten, sier leder i Norsk Poker­for­bund, Sigurd Eske­land.

Tilla­telsen som er gitt av Lotteri­til­synet sørger for at Blod­kreft­for­eningen er sikret 5 prosent av innkjøps­prisen til Norges­mes­ter­skapet. Det betyr at foreningen er sikret økono­misk inntekter fra Norges­mes­ter­skapet i poker i peri­oden 2015 til 2017.

Norges­mes­ter­skapet vil bli arran­gert gjennom fem regio­nale mester­skap som fungerer som kvali­fi­se­ringer til Norges­mes­ter­skapet i poker 2015 i Oslo i 21–29 november. Her skal det konkur­reres i Main Event (No Limit Texas Hold ‘em), Pot Limit Omaha samt en No Limit Texas Hold’em turbo-turne­ring.

Norges aller første lovlige poker­tur­ne­ring vil bli arran­gert gjennom kvali­fi­se­rings­tur­ne­ringen for Østlandet som arran­geres på Holmen­kollen Park Hotell i Oslo 10.–11. oktober. Videre går turen til Kris­tian­sand 17.–18. oktober, Bodø 24.–25. oktober, Trond­heim 31. oktober-1. november, og Bergen 7.–8. november.

I NM-uka i Oslo vil det bli konkur­rert i Main Event som er en No Limit Texas Hold ‘em-turne­ring, en Pot Limit Omaha samt en No Limit Texas Hold’em turbo-turne­ring.

Buy in til disse turne­rin­gene vil være hhv 5000, 3000 og 2000. Alt i norske kroner, selv­sagt.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...