Hjem / Spillerprofiler / Fiona Sand
Fiona Sand
Fiona Sand startet Norske Pokerjenter januar 2017

Fiona Sand

Fiona Sand som også går under navnet Poker­loffen begynte med poker i New Yorks under­grund­sklubber i 2005. Hun fort­satte med å spille limit­poker i Atlantic city til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. Fiona har deltatt i Norges­mes­ter­skap i Dublin og Garde­moen og hatt ulike roller i Norsk poker. Hun er kjent for å reise rundt i Europa og spille på de merke­ligste steder for å så blogge om det i Vimenn​poker​.no. Nå leder hun Norske poker­jenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger for poker​.no.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...