Home / Spillerprofiler / Fiona Sand

Fiona Sand

Fiona Sand som også går under navnet Pokerloffen begynte med poker i New Yorks undergrundsklubber i 2005. Hun fortsatte med å spille limitpoker i Atlantic city til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. Fiona har deltatt i Norgesmesterskap i Dublin og Gardemoen og hatt ulike roller i Norsk poker. Hun er kjent for å reise rundt i Europa og spille på de merkeligste steder for å så blogge om det i Vimennpoker.no. Nå leder hun Norske pokerjenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger for poker.no.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...