Hjem / Spillerprofiler / May-Eva Lund

May-Eva Lund

May-Eva Lund er en av 5 poker­venn­inner fra Kløfta. Hun har deltatt i NM i 3 år og har et finale­bord NLH turbo fra NM på Garder­moen med en 7 plass i 2015. i 2015 tok hun en 2. plass i den lands­dek­kende Heads Up Chal­lenge Poker-Turne­ring arran­gert av vimenn​poker​.no.
May-Eva spiller mest på nett og har hatt gode resul­tater på flere turne­ringer også lokale klubber.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...