Home / Spillerprofiler / May-Eva Lund

May-Eva Lund

May-Eva Lund er en av 5 pokervenninner fra Kløfta. Hun har deltatt i NM i 3 år og har et finalebord NLH turbo fra NM på Gardermoen med en 7 plass i 2015. i 2015 tok hun en 2. plass i den landsdekkende Heads Up Challenge Poker-Turnering arrangert av vimennpoker.no.
May-Eva spiller mest på nett og har hatt gode resultater på flere turneringer også lokale klubber.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...