Home / Spillerprofiler / Stine Marie Bringsli

Stine Marie Bringsli

Stine har spilt poker i poker i 15 år. Hun deltok i første NM2010 og kom da som første kvinne på finalebordet under Main Event. Etter dette har Stine Marie deltatt i det meste som er med ulike sponsorer. I 2011 kom hun på en 3.plass under EPT London i Ladies event, og tok en 4.plass under ladies EPT København året etter.

I to år på rad var hun en del av Vimenn sitt pokerteam.

Det mest prestisje fylte hun har oppnådd er å har cashet back to back i Colossus turneringen i Vegas. Du har kanskje også sett henne i TV2 studio som kommentator under Felix sin 2. Plass i WPT. Ellers er Stine Marie kjent for side Bringsli-tøfler som hun selger til både kjendiser og andre pokerfolk.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...