Hjem / Spillerprofiler / Stine Marie Bringsli

Stine Marie Bringsli

Stine har spilt poker i poker i 15 år. Hun deltok i første NM2010 og kom da som første kvinne på finale­bordet under Main Event. Etter dette har Stine Marie deltatt i det meste som er med ulike spon­sorer. I 2011 kom hun på en 3.plass under EPT London i Ladies event, og tok en 4.plass under ladies EPT Køben­havn året etter.

I to år på rad var hun en del av Vimenn sitt poker­team.

Det mest prestisje fylte hun har oppnådd er å har cashet back to back i Colossus turne­ringen i Vegas. Du har kanskje også sett henne i TV2 studio som kommen­tator under Felix sin 2. Plass i WPT. Ellers er Stine Marie kjent for side Bringsli-tøfler som hun selger til både kjen­diser og andre poker­folk.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...