Hjem / Spillerprofiler / Heidi Hangaard Karlsen

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jess­heim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene«som blir lagt merke til ved poker­filten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har cashet i flere live­tur­ne­ringer blandt annet i turbo­e­venten i norges­mes­ter­skapet på Garde­moen 2015 og mainevent i 2016. Hun har også pall­plas­se­ring i to av to jente­tur­ne­ringer på klubber i Oslo og finale­bord på Poker­gal­laen 2017. Vi gleder oss til å se mer til Heidi.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...