Home / Spillerprofiler / Heidi Hangaard Karlsen

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene»som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har cashet i flere liveturneringer blandt annet i turboeventen i norgesmesterskapet på Gardemoen 2015 og mainevent i 2016. Hun har også pallplassering i to av to jenteturneringer på klubber i Oslo og finalebord på Pokergallaen 2017. Vi gleder oss til å se mer til Heidi.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...