Home / Spillerprofiler / Linda Rønaas

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg en billett til Main Event på Gardermoen, i 2016 men har fortsatt til gode å cashe i en NM øvelse. Hun har flere finalebord både online og på klubber.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene»som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset ...