Home / Spillerprofiler / Sissel Naalsund

Sissel Naalsund

Hun ble introdusert for poker da hun gikk forbi noen kollegaer på jobb en sen fredagskveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turnering, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naalsund har deltatt i Freeroll NM i postehallen 3 ganger, Østlandsmesterskapet 2 ganger og NM på Gardermoen 2 ganger. Beste plassering så langt er 254 plass under Main Event på Gardermoen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene»som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset ...