Hjem / Spillerprofiler / Sissel Naalsund

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naal­sund har deltatt i Free­roll NM i poste­hallen 3 ganger, Østlands­mes­ter­skapet 2 ganger og NM på Garder­moen 2 ganger. Beste plas­se­ring så langt er 254 plass under Main Event på Garder­moen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jess­heim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene«som blir lagt merke til ved poker­filten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har ...