Hjem / Spillerprofiler / Sissel Naalsund

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naal­sund har deltatt i Free­roll NM i poste­hallen 3 ganger, Østlands­mes­ter­skapet 2 ganger og NM på Garder­moen 2 ganger. Beste plas­se­ring så langt er 254 plass under Main Event på Garder­moen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jess­heim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene«som blir lagt merke til ved poker­filten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har ...