Hjem / Spillerprofiler / Karin Boquist Bruteig

Karin Boquist Bruteig

Karin Bruteig er en poker­spiller som har stor respekt rundt filten. Hun jobber nå som eien­doms­megler, men har tidli­gere spilt poker på fulltid. Karin har deltatt i WSOP, EPT og Norges­mes­ter­skap og kommet dypt i flere eventer. Hun har deltatt i tv-programmet Shark Cage der hun spilte om rundt 8 millioner kroner. Vi husker henne også fra hun spilte Norges­mes­ter­skap i bikini (tapte et veddemål) i 2014. Og ikke minst da hun nesten kapret en Norges­mes­ter­tittel i heads up i 2015. Karin er en sterk spiller som ikke over­asker meg om hun tar ned en tittel 2017.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jess­heim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene«som blir lagt merke til ved poker­filten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har ...