Home / Spillerprofiler / Karin Boquist Bruteig

Karin Boquist Bruteig

Karin Bruteig er en pokerspiller som har stor respekt rundt filten. Hun jobber nå som eiendomsmegler, men har tidligere spilt poker på fulltid. Karin har deltatt i WSOP, EPT og Norgesmesterskap og kommet dypt i flere eventer. Hun har deltatt i tv-programmet Shark Cage der hun spilte om rundt 8 millioner kroner. Vi husker henne også fra hun spilte Norgesmesterskap i bikini (tapte et veddemål) i 2014. Og ikke minst da hun nesten kapret en Norgesmestertittel i heads up i 2015. Karin er en sterk spiller som ikke overasker meg om hun tar ned en tittel 2017.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene»som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset ...