Home / Spillerprofiler / Ingrid Marie Olsen

Ingrid Marie Olsen

Ingrid Marie Olsen er Norges flotteste pokebabe. Hun er pokerspiller og pokerdealer og er nok et større blikkfang en royal straightflush. Ingrid er alltid med på å skape god stemning og deler ut klem og suss til de som fortjener det og trenger det mest. I 2015 tok hun en fin 6. plass under Ladiesevent i Dublin. Pokernorge er heldige som har en fargeklatt som Ingrid Olsen på laget.

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene»som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset ...