Hjem / Spillerprofiler / Ingrid Marie Olsen

Ingrid Marie Olsen

Ingrid Marie Olsen er Norges flot­teste poke­babe. Hun er poker­spiller og pokerdealer og er nok et større blikk­fang en royal straight­flush. Ingrid er alltid med på å skape god stem­ning og deler ut klem og suss til de som fortjener det og trenger det mest. I 2015 tok hun en fin 6. plass under Ladi­ese­vent i Dublin. Poker­norge er heldige som har en farge­klatt som Ingrid Olsen på laget.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jess­heim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene«som blir lagt merke til ved poker­filten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har ...