Hjem / NM2017 / Henrik Tollefsen innlemmet i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame
Henrik Tollefsen

Henrik Tollefsen innlemmet i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame

Henrik Tollefsen gis en av de største ærene som kan tilfalle norske poker­spil­lere.

I rela­tivt ung alder har Henrik Tollefsen rukket å bygge seg et stort navn i norsk poker og legges også merke til inter­na­sjo­nalt for sine presta­sjoner. Senest før jul ble han norges­mester på Garder­moen og sikret seg da Vi Menns Gull­hånda (kåringen av årets poker­spiller i Norge).

Henrik Tollefsen vinner direkte

Tollefsen ble norsk mester alle­rede i første forsøk da han debu­terte i NM-sammen­heng i Nottingham i 2009. Der slo ham kompisen Ørjan Skommo heads up i Main Event, og det første steget i en stor poker­kar­riere var tatt.

Nå sender det ham inn i et meget eksklu­sivt selskap: Norsk Poker­for­bunds Hall of Fame, som fra før bare har syv medlemmer.

Slik begrunner forbundet sin æres­be­vis­ning her i Dublin torsdag etter­middag:

- Han fikk gjen­nom­bruddet sitt for åtte år siden da han vant sin første NM-tittel. Året etter fulgte han opp med finale­bord i World Series of Poker, og de store resul­ta­tene har kommet fort­lø­pende og fra hele verden siden den gang, og nylig spesielt fra Asia, hvor det har blitt hele fem store turne­rings­seiere de siste årene. Han ble hedret med Gull­hånda for sin innsats i turne­ringer i fjor, hvor han vant sin andre NM-tittel på Garder­moen. Nå vil vi hedre han med en plass i Norsk Poker­for­bunds Hall of Fame, het det da nyheten ble offent­lig­gjort i spille­lo­kalet under en pause i Main Event.

Kan bli Årets spiller

Der tok Tollefsen seg videre til dag to med 65900 chips. Det holdt til en 223. plass ved dagens start. I kampen om å bli Årets spiller i poker-NM 2017 er han på en 27. plass etter fire øvelser (Main Event og turbo­tur­ne­ringen ikke regnet inn).

Henrik Tollefsen har over én million dollar i live turne­rings­ge­vinster gjennom karrieren. Han bruker store deler av sin tid ved poker­bor­dene i Macau spesielt og Asia gene­relt.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...