Hjem / Nyheter / Thor Hansen har bursdag
Thor Hansen feirer sin store dag på vanlig måte: Ved pokerbordene. Her er han i Dublin i Main Event i NM i april.

Thor Hansen har bursdag

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra poker­sir­kuset verden over. Selv­sagt i kort­form!

THOR HANSEN FYLLER ÅR! Vi åpner dagens spalte med det aller viktigste, hele Poker-Norges Thor Hansen fyller 70 år i dag. Vi er glade for alt du har bidratt med og at du har gjort legenes spådommer til skamme, Thor. Så vidt vi har hørt spiller du en turne­ring også i kveld – vi ønsker alle at flop­pene skal gå din vei og at du får en ny seier. Gratu­lerer med dagen!

HALL OF FAME: Det er nå åpnet for nomi­na­sjoner til den inter­na­sjo­nale Hall of Fame, hvor Todd Brunson og Carlos Mortensen ble innlemmet i fjor. Mange holder nå nettopp Thor Hansen som en brennhet kandidat til å bli med i den svært eksklu­sive klubben. 52 spil­lere er tatt opp siden starten i 1979.

9257 SPILLERE kom i penga i de 37 første øvel­sene i det pågå­ende World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas. De har delt 81,5 millioner dollar, godt over en halv milliard norske, mellom seg. Vi er nå over halv­veis i turne­rings­se­rien.

JOE MCKEEHEN vant Main Event for bare to år siden, og nå har han like mange brace­lets som vår egen Thor Hansen: To. Han vant nemlig $10K Limit Hold´em-turneringen på Rio i Las Vegas denne uka, og beviste med det (igjen) at seieren i Main Event i 2015 ikke var «et blaff».

BACK TO BACK: Å forsvare tittelen året etter at han har vunnet en øvelse i WSOP, hører til de abso­lutte sjel­den­heter. Doyle Brunson gjorde det i Main Event i 1976 og 1977 – attpåtil med en tier og en toer som hull­kort i den avgjø­rende hånda begge årene. Denne uka har James Moore forsvart seieren i seniore­venten i fjor. Sterkt!

MAIN EVENT i WSOP er like om hjørnet. I fjor betalte 6737 spil­lere de 10 000 dollarne det koster å delta, hvilket gjorde at det ble utbe­talt 63,3 millioner dollar i premier. Åtte av de millio­nene gikk til vinneren Qui Nguyen.

Skjer det noe i poker­ver­denen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Face­book.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

Finalebord Main Event 2018

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart!

Etter tre lange dager har vi endelig spilt oss ned til det offi­si­elle finale­bordet i årets Main Event. De gjen­væ­rende åtte ridde­rene av det ovale bord har nedsablet konkur­ren­tene en etter en og jakter nå den hellige gral og den meget høyt­hen­gende tittelen som Norges­mester i poker Main Event 2018. Vi har et finale­bord med en fantas­tisk varia­sjon av både ...