WSOP"/>
Hjem / Nyheter / Hørt ved filten: Er ned 800 000 dollar under WSOP

Hørt ved filten: Er ned 800 000 dollar under WSOP

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra poker­sir­kuset verden over. Selv­sagt i kort­form!

PHIL GALFOND har opplevd enorme suksesser både live og virtuelt og har (trolig) en bankroll til å hånd­tere store sving­ninger. Han legger ikke skjul på at denne sommeren har kostet ham dyrt i de drøye cash­ga­mene som går paral­lelt med WSOP-programmet på Rio: Han ville trenge en andre­plass i 50K Players Champion­chip for å gå i null, og når vi vet at andre­plass der gir rundt 830 000 dollar i premie, vet vi litt om hvilke tunge timer han har hatt i cash­la­gene.

DANIEL NEGREANU er torsdag chippie når finale­bordet i den samme 50K Players Champion­chip-turne­ringen spilles. Hans målset­ting om tre gull­arm­bånd denne sommeren er med andre ord innen rekke­vidde. Phil Galfond er forøvrig ikke blant de siste som nå spiller om tittelen, og opererer trolig fort­satt med blod­røde tall denne sommeren.

DEN NORSKE MIDDAGEN:
Det er torsdag 6. juli og i kveld møtes vi til den årlige norske middagen her i Las Vegas. Meld deg gjerne på eventet på Face­book.

CHRIS FERGUSON satte ny rekord i WSOP da han cashet for 14. gang i dette årets mester­skap. Ferguson, Main Event-vinner i år 2000, skaffet seg mange fiender i poker­mil­jøet i kjøl­vannet av Full Tilt-skan­dalen (han var en av grün­derne). En av dem som støtter ham er vete­ranen Doyle Brunson, som for noen dager siden tvitret at han håper Ferguson vinner årets Main Event. Den meldingen er nå slettet, men TexDolly har sendt ut nye ord:

JOHN RACENER er tilbake i ledelsen i Player of The Year-kampen, med Ferguson på andre­plass. Daniel Negreanu har falt tilbake til 13. plass, men da er ikke poen­gene fra 50K Players Champion­chip regnet inn. KidPoker kan med andre ord gjøre solide byks i sammen­draget når dramaet der er over.

CRAZY EIGHTS: Rumenske Alex­andru Papazian fikk sitt første bracelet og 888 888 dollar i premie da han vant event nummer 60 her i Las Vegas, $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em.

Vi ønsker alle involverte en hyggelig middag i Las Vegas i kveld!

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

NM2018-Heads-Up 2. Rapport: Feltet reduseres og runde 2 er i gang

HU rapport 2, runde 2 i gang. Feltet redu­seres Runde 1 er gjen­nom­ført og mange profiler måtte innse at dette ikke ble året de fikk tøfler. Regje­rende mester Per Arne Dahl måtte bite i gresset mot Trond Aabel Det mangler ...