Hjem / Nyheter / Thor Hansen en av finalistene til Poker Hall of Fame
Thor Hansen er på finalebordet igjen, på et av de gjeveste som finnes.

Thor Hansen en av finalistene til Poker Hall of Fame

Norsk pokers gudfar er inne på en meget eksklusiv liste med 10 knall­sterke poker­navn.

Etter at alle nomi­na­sjoner er gjort og stemmer er avgitt, er de neste navnene til Poker Hall of Fame kokt ned til et finale­heat på 10 personer:

DAVID CHIU

MORI ESKANDANI

TED FORREST

THOR HANSEN

PHIL IVEY

MIKE MATUSOW

MAX PESCATORI

MATT SAVAGE

HUCKLEBERRY SEED

DAVIDDEVILFISHULLIOTT

Phil Ivey er noe i nærheten av en levende legende i inter­na­sjonal poker, og «alle» regner med at han tas opp i den veldig presti­sje­fylte «klubben». Han har nettopp passert 40 år og med dét alders­grensen for å bli vurdert til Hall of Fame. Hans kollega og circa like kjente og suksess­rike spiller Daniel Negreanu ble også tatt opp direkte det året han fylte 40 – det året Felix Step­hensen ble nummer to i WSOP Main Event (2014).

Vårt norske håp ligger i at det kan tas opp to nye medlemmer hvert år, og nå blir det opp de de eksis­te­rende i Poker Hall of Fame og et utvalg på 18 poker­jour­na­lister. De skal alle stemme over hvilke av kandi­da­tene som skal tas opp. Stem­mene avlegges innen 15. juli, og så blir nye navn offent­lig­gjort i forbin­delse med TV-sendin­gene fra finale­bordet i Main Event under WSOP.

Følg med 21. juli. Og lykke til Thor Hansen.

Her kan du lese hele presse­mel­dingen om de ti fina­lis­tene.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

Finalebord Main Event 2018

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart!

Etter tre lange dager har vi endelig spilt oss ned til det offi­si­elle finale­bordet i årets Main Event. De gjen­væ­rende åtte ridde­rene av det ovale bord har nedsablet konkur­ren­tene en etter en og jakter nå den hellige gral og den meget høyt­hen­gende tittelen som Norges­mester i poker Main Event 2018. Vi har et finale­bord med en fantas­tisk varia­sjon av både ...