Home / Nyheter / Martin Lesjø tjente millioner i WSOP i natt
Mange følger Martin Lesjøs oppdateringer på Facebook natt til mandag. Han kan få sitt definitive gjennombrudd som pokerspiller i Las Vegas.

Martin Lesjø tjente millioner i WSOP i natt

Martin Lesjø med knallsterk prestasjon da han tapte HU i kampen om tittelen i det siste eventet i sommerens WSOP.

Sommerens store, norske prestasjon i World Series of Poker kom helt til slutt i årets mesterskapsserie i Las Vegas. Event #74: The Little One for One Drop kostet 1111 dollar å spille, og Martin Lesjø kom ut på andre siden med 326 314 premiedollar – en profitt på nesten tre millioner norske kroner. 4391 spillere stilte til start i turneringen.

Han kom på finalebordet med den tredje største stacken (vel 4,3 millioner sjetonger), og var marginalt størst da heads up-spillet mot Adrian Moreno fra California begynte. I den avgjørende hånda fikk de to alle sjetongene på med en flopp som ga norsk toppar og amerikansk flushedrag, som dessverre fylte seg på turn. Moreno fikk 528 316 dollar og sitt første bracelet fra WSOP.

Martin Lesjø fra Lier utenfor Drammen hadde før nattas store duell ingen registrerte pokerresultater internasjonalt, og fikk et lite gjennombrudd med sin andreplass.

Fra før er Thor Hansen, Annette Obrestad og Sigurd Eskeland de eneste nordmennene som har vunnet det ettertraktede gullarmbåndet WSOP-vinnere får.

Men noen «gamle» helter markerer seg alltid: Thor Hansen er i finaleheatet før utvelgelsen av årets nye medlemmer i Poker Hall of Fame, men spiller ikke selv WSOP denne sommeren.

Denne natta jobbet de også med å spiolle ned fra 82 til 27 spillere i WSOP Main Event. Natt til tirsdag norsk tid blir finalebordet i denne turneringen klart. Da tar spillerne en pause før de møtes igjen torsdag for å kåre en ny verdensmester i poker. Denne får drøyt 8,1 millioner dollar i premie. Alle på finalebordet blir dollarmillionærer.

Både Main Event og Martin Lesjøs jobb med å skrive seg inn i pokerhistorien, ble fulgt hånd for hånd hos WSOP.com.

Kommentarer

Kommenter

About Poker NM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Nytt år og ny blogg

Eller snarere nytt forum! For dere som ikke kjenner meg fra mine gamle blogger, så kommer en kort intro her: Jeg heter Ylva og har blogget om livet mitt som hobbypokerspiller siden jeg begynte å spille juni 2006. Tiden flyr ...