WSOP i natt"/>
Hjem / Nyheter / Martin Lesjø tjente millioner i WSOP i natt
Mange følger Martin Lesjøs oppdateringer på Facebook natt til mandag. Han kan få sitt definitive gjennombrudd som pokerspiller i Las Vegas.

Martin Lesjø tjente millioner i WSOP i natt

Martin Lesjø med knall­sterk presta­sjon da han tapte HU i kampen om tittelen i det siste eventet i sommerens WSOP.

Sommerens store, norske presta­sjon i World Series of Poker kom helt til slutt i årets mester­skaps­serie i Las Vegas. Event #74: The Little One for One Drop kostet 1111 dollar å spille, og Martin Lesjø kom ut på andre siden med 326 314 premiedollar – en profitt på nesten tre millioner norske kroner. 4391 spil­lere stilte til start i turne­ringen.

Han kom på finale­bordet med den tredje største stacken (vel 4,3 millioner sjetonger), og var margi­nalt størst da heads up-spillet mot Adrian Moreno fra Cali­fornia begynte. I den avgjø­rende hånda fikk de to alle sjeton­gene på med en flopp som ga norsk toppar og ameri­kansk flush­edrag, som dess­verre fylte seg på turn. Moreno fikk 528 316 dollar og sitt første bracelet fra WSOP.

Martin Lesjø fra Lier utenfor Drammen hadde før nattas store duell ingen regist­rerte poker­re­sul­tater inter­na­sjo­nalt, og fikk et lite gjen­nom­brudd med sin andre­plass.

Fra før er Thor Hansen, Annette Obre­stad og Sigurd Eske­land de eneste nord­men­nene som har vunnet det etter­trak­tede gull­arm­båndet WSOP-vinnere får.

Men noen «gamle» helter markerer seg alltid: Thor Hansen er i finale­heatet før utvel­gelsen av årets nye medlemmer i Poker Hall of Fame, men spiller ikke selv WSOP denne sommeren.

Denne natta jobbet de også med å spiolle ned fra 82 til 27 spil­lere i WSOP Main Event. Natt til tirsdag norsk tid blir finale­bordet i denne turne­ringen klart. Da tar spil­lerne en pause før de møtes igjen torsdag for å kåre en ny verdens­mester i poker. Denne får drøyt 8,1 millioner dollar i premie. Alle på finale­bordet blir dollar­mil­lio­nærer.

Både Main Event og Martin Lesjøs jobb med å skrive seg inn i poker­his­to­rien, ble fulgt hånd for hånd hos WSOP​.com.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

Finalebord Main Event 2018

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart!

Etter tre lange dager har vi endelig spilt oss ned til det offi­si­elle finale­bordet i årets Main Event. De gjen­væ­rende åtte ridde­rene av det ovale bord har nedsablet konkur­ren­tene en etter en og jakter nå den hellige gral og den meget høyt­hen­gende tittelen som Norges­mester i poker Main Event 2018. Vi har et finale­bord med en fantas­tisk varia­sjon av både ...