Hjem / Nyheter / Hørt ved filten: Natt til tirsdag er Tom Dwan tilbake
Tom Dwan i den kjente hånda mot Phil Hellmuth i Poker After Darks sesong fire. Hellmuth spilles ut etter alle kunstens regler og går helt blakk.

Hørt ved filten: Natt til tirsdag er Tom Dwan tilbake

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra poker­sir­kuset verden over. Selv­sagt i kort­form!

TOM «durrrr» DWAN har vært gjen­stand for adskil­lige speku­la­sjoner etter at han forsvant fra radaren i kjøl­vannet av The Black Friday våren 2011. (Les mer om nett­po­ke­rens svar­teste dag og Full Tilt-skan­dalen her).

Etter å ha vunnet millioner online ble han det kanskje hotteste navnet i poker da han også etab­lerte seg live med å spille ut og vinne millioner fra de største og mest etab­lerte stjer­nene. Så endret han fokus helt og spilte uteluk­kende i nese­blodslag i Asia. Han stilte ikke i WPT og WSOP og var aldri mer med i TV-showene som gjorde han så kjent – før nå. Natt til tirsdag norsk tid gjør han come­back i Poker After Dark. Han møter kjente fjes som Daniel Negreanu og Doyle Brunson i cash­laget som har et mini­mums­inn­kjøp på 100K dollar.

«durrrr» har vært med i serien, som nå gjen­opp­står på PokerGo etter tidli­gere å ha blitt vist på NBC, flere ganger. Her er en av hendene som ikke minst Phil Hell­muth husker aller best:

https://​youtu​.be/​5​r​U​1​X​h​F​Zwf0

Dette cash­laget vil bli sendt live på PokerGo utover høsten. Mange har ment det var på tid også å få se Doyle Brunson igjen på skjermen:

JACK SINCLAIR slo i helgen Tony G heads up i German Poker Champion­ship Super High Roller, som hadde 25K euro i innkjøp. Tony G fikk likevel med seg mest penger av de to (300K euro og 250K euro) da de gjorde en deal i forkant av HU-spillet. Sinclair var også på finale­bordet i sommerens WSOP Main Event, der han vant 1,2 millioner dollar for sin åttende­plass.

AUST­RA­LIAs nasjo­nal­for­sam­ling har etter en lang debatt nå vedtatt et forbud mot nett­poker.

VI MENN POKER OPEN flyttes denne høsten fra Barce­lona til Køben­havn. Du kan se detal­jene her.

CASH IS KING: 2017 Cash Game Festival Bulgaria er nettopp avsluttet. Neste stopp i serien er London, hvor det spilles fra 20.–24. september.

WSOP INTERNATIONAL CIRCUIT SERIES er stedet å spille for å sikre seg den etter­trak­tede gull­ringen som gis vinnere av Main Eventer i turne­rings­se­rien. Nå har de lagt til et nytt stoppe­sted på planen, og kommer til Rotterdam 25. august. Main Event starter 29. august og koster 1650 euro å spille.

Skjer det noe i poker­ver­denen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Face­book.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...