Hjem / Nyheter / Hørt ved filten: Natt til tirsdag er Tom Dwan tilbake
Tom Dwan i den kjente hånda mot Phil Hellmuth i Poker After Darks sesong fire. Hellmuth spilles ut etter alle kunstens regler og går helt blakk.

Hørt ved filten: Natt til tirsdag er Tom Dwan tilbake

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra poker­sir­kuset verden over. Selv­sagt i kort­form!

TOM «durrrr» DWAN har vært gjen­stand for adskil­lige speku­la­sjoner etter at han forsvant fra radaren i kjøl­vannet av The Black Friday våren 2011. (Les mer om nett­po­ke­rens svar­teste dag og Full Tilt-skan­dalen her).

Etter å ha vunnet millioner online ble han det kanskje hotteste navnet i poker da han også etab­lerte seg live med å spille ut og vinne millioner fra de største og mest etab­lerte stjer­nene. Så endret han fokus helt og spilte uteluk­kende i nese­blodslag i Asia. Han stilte ikke i WPT og WSOP og var aldri mer med i TV-showene som gjorde han så kjent – før nå. Natt til tirsdag norsk tid gjør han come­back i Poker After Dark. Han møter kjente fjes som Daniel Negreanu og Doyle Brunson i cash­laget som har et mini­mums­inn­kjøp på 100K dollar.

«durrrr» har vært med i serien, som nå gjen­opp­står på PokerGo etter tidli­gere å ha blitt vist på NBC, flere ganger. Her er en av hendene som ikke minst Phil Hell­muth husker aller best:

https://​youtu​.be/​5​r​U​1​X​h​F​Zwf0

Dette cash­laget vil bli sendt live på PokerGo utover høsten. Mange har ment det var på tid også å få se Doyle Brunson igjen på skjermen:

JACK SINCLAIR slo i helgen Tony G heads up i German Poker Champion­ship Super High Roller, som hadde 25K euro i innkjøp. Tony G fikk likevel med seg mest penger av de to (300K euro og 250K euro) da de gjorde en deal i forkant av HU-spillet. Sinclair var også på finale­bordet i sommerens WSOP Main Event, der han vant 1,2 millioner dollar for sin åttende­plass.

AUST­RA­LIAs nasjo­nal­for­sam­ling har etter en lang debatt nå vedtatt et forbud mot nett­poker.

VI MENN POKER OPEN flyttes denne høsten fra Barce­lona til Køben­havn. Du kan se detal­jene her.

CASH IS KING: 2017 Cash Game Festival Bulgaria er nettopp avsluttet. Neste stopp i serien er London, hvor det spilles fra 20.–24. september.

WSOP INTERNATIONAL CIRCUIT SERIES er stedet å spille for å sikre seg den etter­trak­tede gull­ringen som gis vinnere av Main Eventer i turne­rings­se­rien. Nå har de lagt til et nytt stoppe­sted på planen, og kommer til Rotterdam 25. august. Main Event starter 29. august og koster 1650 euro å spille.

Skjer det noe i poker­ver­denen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Face­book.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Årets spiller NM2018

For andre året på rad ble Robert Kaggerud kåret til årets spiller, meget sterkt! Vi gratu­lerer så mye, sammen med resten av #poker­mil­jøet. En spiller vi garan­tert får høre mer fra de neste årene, følg med! Han holdt En finger i været da vi skulle ta vinner­bildet i Heads Up! Første tittel ble meldt! Det ble ikke like spen­nende som i ...