Hjem / Nyheter / Negreanu seriebetter på seg selv som vinner av Poker Masters
Daniel Negreanu tjener en drøy million ekstra (dollar, selvsagt) om han blir sammenlagtvinner i Poker Masters.

Negreanu seriebetter på seg selv som vinner av Poker Masters

Du har høy selv­tillit om du setter 50 000 dollar på deg selv mot hvem som helst som vinner av Poker Masters.

Turne­rings­se­rien for de med veldig dype lommer begynner onsdag 13. september og sendes live på PokerGo. Det tilbys fire turne­ringer med et innkjøp på $50K og mulighet for én reentry, og én hoved­tur­ne­ring med hele $100K i start­av­gift.

Ingen på kloden har tjent mer penger enn Daniel Negreanu i turne­ringspoker, og han har selv­sagt god tro på gevinster også nå. Derfor har han sydd sammen en pakke med veddemål som kan bli svært innbrin­gende med full klaff:

Alle er velkomne til å sette $50k mot at Negreanu blir vinner av Poker Masters (vinneren her er den som vinner mest penger i alle fem turne­rin­gene) og får tildelt den lilla, skred­der­sydde jakken de har satt opp som hoved­premie ved siden av prize poolen).

Stor oppside

Men man vedder da ikke bare mot KidPoker: Man må samtidig selv bli vinner av Poker Masters, slik at Negreanu slett ikke står i fare for å pøse ut $50k i en serie veddemål om han ikke blir vinner av Poker Masters.

Maks tap blir da nettopp $50k. Inntje­ningen blir vesentlig høyere om han er den som henter mest i turne­rings­ge­vinster på Aria denne uka: Med 23 veddemål gående på start­dagen, gir det over 1,1 millioner dollar på pluss­iden ved siden av det som skjer på poker­bor­dene.

Også før sommerens WSOP hadde Negreanu noen solide side­bets gående.

Solbriller forbudt

Det er regler i Poker Masters man ikke ser i så mange andre turne­ringer verden over – så som krav til hvordan spil­lerne kler seg. Hette­gen­sere og solbriller er forbudt, og man oppfordres til å droppe hvite og stri­pete skjorter, som gjør seg dårlig på TV.

Alle turne­rin­gene spilles på syvmanns­bord. I $50k-turne­rin­gene starter man med 125 000 chips mens man får 200 000 å leke med i den store ($100k). Alle anter postes av store­blind, og man har maks 30 sekunder til å ta en avgjø­relse i alle hender gjennom hele turne­ringen. Man har tre anled­ninger til en utvidet tenke­pause.

Delta­ker­listen viser de kjente navnene du er vant med å se i highrol­ler­tur­ne­ringer som dette. To stjerner glimrer imid­lertid med sitt fravær: Phil Ivey og Tom Dwan.

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...