Hjem / NM2018 / Vi trenger livereportere til poker-NM

Vi trenger livereportere til poker-NM

Har du poker­feber og har du lyst å stå midt i dramaet når poker-NM spilles i Dublin?

Vi trenger flere spil­lere til vårt lag av bloggere/​livereportere. Hvert år sender vi et titalls poker­en­tu­si­aster til NM for å oppda­tere vårt live­system, som også server TV 2 og Vi Menn poker med rapporter og chipcounts.

Vi kan tilby et ukelangt poker­eventyr og sørger selv­sagt for fly og hotell. I tillegg får du rikelig med fritid til selv å spille i NM-uka, men du må være dedi­kert til å jobbe sammen med oss for å rappor­tere om pottene som vinnes, bløf­fene som avsløres og stackene som bygges.

Vi trenger først og fremst live­re­por­tere, men vil også gjerne ha kontakt med deg som kan tenke deg å bidra redak­sjo­nelt til poker​.no. Her skriver vi om poker­stoff fra hele verden, men har et særlig fokus på det som skjer under NM.

Kan dette være noe for deg? Send en kort mail til frode@​fagerli.​info og fortell litt om hvorfor du vil ha jobben og hva du kan bidra med på laget vårt.

Hilsen
Frode

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

Finalebord Main Event 2018

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart!

Etter tre lange dager har vi endelig spilt oss ned til det offi­si­elle finale­bordet i årets Main Event. De gjen­væ­rende åtte ridde­rene av det ovale bord har nedsablet konkur­ren­tene en etter en og jakter nå den hellige gral og den meget høyt­hen­gende tittelen som Norges­mester i poker Main Event 2018. Vi har et finale­bord med en fantas­tisk varia­sjon av både ...