Hjem / NM2018 / Vi trenger livereportere til poker-NM

Vi trenger livereportere til poker-NM

Har du poker­feber og har du lyst å stå midt i dramaet når poker-NM spilles i Dublin?

Vi trenger flere spil­lere til vårt lag av bloggere/​livereportere. Hvert år sender vi et titalls poker­en­tu­si­aster til NM for å oppda­tere vårt live­system, som også server TV 2 og Vi Menn poker med rapporter og chipcounts.

Vi kan tilby et ukelangt poker­eventyr og sørger selv­sagt for fly og hotell. I tillegg får du rikelig med fritid til selv å spille i NM-uka, men du må være dedi­kert til å jobbe sammen med oss for å rappor­tere om pottene som vinnes, bløf­fene som avsløres og stackene som bygges.

Vi trenger først og fremst live­re­por­tere, men vil også gjerne ha kontakt med deg som kan tenke deg å bidra redak­sjo­nelt til poker​.no. Her skriver vi om poker­stoff fra hele verden, men har et særlig fokus på det som skjer under NM.

Kan dette være noe for deg? Send en kort mail til frode@​fagerli.​info og fortell litt om hvorfor du vil ha jobben og hva du kan bidra med på laget vårt.

Hilsen
Frode

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Stian Rasmussen

NM2018: Vi har en ny Norgesmester i Main Event!

Da har vi kåret en ny norges­mester i poker her i Dublin, Stian Rasmussen fra Arna utenfor Bergen jobbet hardt gjennom hele hoved­øvelsen. Han utkon­kur­rerte 1253 motstan­dere for å ta hjem den kanskje aller mest presti­sje­tunge NM-tittelen, troféet og de sagn­om­suste tøflene. For denne fantas­tiske presta­sjonen tar han med seg den nette sum av €154.615, eller rundt 1.500.000,- norske kroner. ...