fbpx
Hjem / NM2018 / Freeroll-NM 2018 i Posthallen. Vi trenger premier

Freeroll-NM 2018 i Posthallen. Vi trenger premier

Free­roll-NM spilles i Oslo i februar

Har du eller kjenner du noen som har lyst til å bidra med premier?

Det koster ikke en rød øre å være med, men likevel er free­roll-NM i poker kjent for å få mange spil­lere inn på premie­lista. Uten buy in kjempes det ikke om store penge­summer, men premier gitt av norges­mes­ter­ska­pets spon­sorer.

Og så klart tittelen. Vinner du free­roll-NM kan du til evig tid skryte av å være norsk mester i poker.

Nå søker vi kontakt med bedrifter og andre som kan tenkes å sponse arran­ge­mentet ved å gi premier. Vinneren blir norges­mester, de fire første får sete i Main Event i NM i Dublin uka før påske – og de neste premiene gis av våre spon­sorer.

Eksempler på premier tidli­gere år er blad­abon­ne­menter, trenings­sykler, snacks, hudpro­dukter og poker­ut­styr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en total­verdi på tilsammen 2000 kroner pr sponsor.

Vi har vanligvis rundt 1000 spil­lere med i free­roll-NM. I 2018 spilles det i Post­hallen i Oslo i uke 7 og avsluttes med finale­bord søndag 18. februar. Flere detaljer om antall start­dager og annet kommer vi tilbake til. PS! Påmel­dingen starter i januar.

Ta gjerne kontakt med frode@​poker.​no om du har lyst å sponse premie­lista.
Hver sponsor blir presen­tert på poker​.no og Face­book (noen vil også kunne få en banner på poker​.no)

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Her er norgesmesteren bak nicket «Tottz»

Det tok litt tid, men nå har vi omsider snakket med mannen som vant turbo-eventet i årets online-NM. Forrige helg gjorde 466 spil­lere opp om norges­mester-tittelen i No Limit Hold ‘em Turbo på Unibet. Etter drøyt fem timer var det ...