Home / NM2018 / Freeroll-NM 2018 i Posthallen. Vi trenger premier

Freeroll-NM 2018 i Posthallen. Vi trenger premier

Freeroll-NM spilles i Oslo i februar

Har du eller kjenner du noen som har lyst til å bidra med premier?

Det koster ikke en rød øre å være med, men likevel er freeroll-NM i poker kjent for å få mange spillere inn på premielista. Uten buy in kjempes det ikke om store pengesummer, men premier gitt av norgesmesterskapets sponsorer.

Og så klart tittelen. Vinner du freeroll-NM kan du til evig tid skryte av å være norsk mester i poker.

Nå søker vi kontakt med bedrifter og andre som kan tenkes å sponse arrangementet ved å gi premier. Vinneren blir norgesmester, de fire første får sete i Main Event i NM i Dublin uka før påske – og de neste premiene gis av våre sponsorer.

Eksempler på premier tidligere år er bladabonnementer, treningssykler, snacks, hudprodukter og pokerutstyr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en totalverdi på tilsammen 2000 kroner pr sponsor.

Vi har vanligvis rundt 1000 spillere med i freeroll-NM. I 2018 spilles det i Posthallen i Oslo i uke 7 og avsluttes med finalebord søndag 18. februar. Flere detaljer om antall startdager og annet kommer vi tilbake til. PS! Påmeldingen starter i januar.

Ta gjerne kontakt med frode@poker.no om du har lyst å sponse premielista.
Hver sponsor blir presentert på poker.no og Facebook (noen vil også kunne få en banner på poker.no)

Kommentarer

Kommenter

About Frode Fagerli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Benjamin Ukkestad er chipleader i Freeroll NM!

For en fløte stemning det har vært i Posthallen i kveld, masse mennesker – overhengende godt humør, god mat, god drikke og ikke minst kos og hygge med poker. Hele 353 deltagere møtte opp til Dag 1A av Freeroll NM, ...