Hjem / NM2018 / Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Her ser du datoene for når og hvor de to første norges­mes­ter­ska­pene i poker i 2018 spilles.

Nok en gang skal Norsk Poker­for­bund, Frode Fagerli og Poker Events arran­gere gratis-NM i poker i Post­hallen i Oslo. Detaljer rundt arran­ge­mentet, og mulighet til å melde seg på vil komme på nyåret, men det er i hvert fall mulig å merke av helgen 15.–17. februar i kalen­deren. For å delta må man være medlem av forbundet, og vi håper selv­sagt at våre medlemmer velger å fornye medlem­skapet for 2018 når de blir fore­spurt dette i januar.

Trykk på programmet for å forstørre.

Her finner du all infor­ma­sjon om hvor og når de ulike øvel­sene i online-NM spilles.

For at vi skal arran­gere gratis-NM, trengs det premier. Vi oppfordrer derfor bedrifter og andre som har mulighet, til å sponse arran­ge­mentet med premier. Eksempler på premier tidli­gere år er blad­abon­ne­menter, trenings­sykler, snacks, hudpro­dukter og poker­ut­styr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en total­verdi på tilsammen minst 2000 kroner pr. sponsor. Ta kontakt med oss om du har noe å bidra med!

Som en del av opplad­ningen til NM i Dublin skal det arran­geres online-NM på nyåret. Online-NM arran­geres i de samme disi­pli­nene som NM-turne­rin­gene i Dublin, og innkjøpet er på 88 euro i hver av turne­rin­gene, samt en free­roll som arran­geres samme helgen som Gratis-NM.

Vi setter pris på om du melder din inter­esse ved å melde deg på i Face­book-arran­ge­men­tene:

Heads Up

8-Game

Senior

Free­roll

Turbo

Ladies

Fixed Limit

PLO

Main Event

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...