Home / NM2018 / Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Her ser du datoene for når og hvor de to første norgesmesterskapene i poker i 2018 spilles.

Nok en gang skal Norsk Pokerforbund, Frode Fagerli og Poker Events arrangere gratis-NM i poker i Posthallen i Oslo. Detaljer rundt arrangementet, og mulighet til å melde seg på vil komme på nyåret, men det er i hvert fall mulig å merke av helgen 15.-17. februar i kalenderen. For å delta må man være medlem av forbundet, og vi håper selvsagt at våre medlemmer velger å fornye medlemskapet for 2018 når de blir forespurt dette i januar.

Trykk på programmet for å forstørre.

Her finner du all informasjon om hvor og når de ulike øvelsene i online-NM spilles.

For at vi skal arrangere gratis-NM, trengs det premier. Vi oppfordrer derfor bedrifter og andre som har mulighet, til å sponse arrangementet med premier. Eksempler på premier tidligere år er bladabonnementer, treningssykler, snacks, hudprodukter og pokerutstyr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en totalverdi på tilsammen minst 2000 kroner pr. sponsor. Ta kontakt med oss om du har noe å bidra med!

Som en del av oppladningen til NM i Dublin skal det arrangeres online-NM på nyåret. Online-NM arrangeres i de samme disiplinene som NM-turneringene i Dublin, og innkjøpet er på 88 euro i hver av turneringene, samt en freeroll som arrangeres samme helgen som Gratis-NM.

Vi setter pris på om du melder din interesse ved å melde deg på i Facebook-arrangementene:

Heads Up

8-Game

Senior

Freeroll

Turbo

Ladies

Fixed Limit

PLO

Main Event

Kommentarer

Kommenter

About Poker NM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Nytt år og ny blogg

Eller snarere nytt forum! For dere som ikke kjenner meg fra mine gamle blogger, så kommer en kort intro her: Jeg heter Ylva og har blogget om livet mitt som hobbypokerspiller siden jeg begynte å spille juni 2006. Tiden flyr ...