Hjem / NM2018 / Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Her ser du datoene for når og hvor de to første norges­mes­ter­ska­pene i poker i 2018 spilles.

Nok en gang skal Norsk Poker­for­bund, Frode Fagerli og Poker Events arran­gere gratis-NM i poker i Post­hallen i Oslo. Detaljer rundt arran­ge­mentet, og mulighet til å melde seg på vil komme på nyåret, men det er i hvert fall mulig å merke av helgen 15.–17. februar i kalen­deren. For å delta må man være medlem av forbundet, og vi håper selv­sagt at våre medlemmer velger å fornye medlem­skapet for 2018 når de blir fore­spurt dette i januar.

Trykk på programmet for å forstørre.

Her finner du all infor­ma­sjon om hvor og når de ulike øvel­sene i online-NM spilles.

For at vi skal arran­gere gratis-NM, trengs det premier. Vi oppfordrer derfor bedrifter og andre som har mulighet, til å sponse arran­ge­mentet med premier. Eksempler på premier tidli­gere år er blad­abon­ne­menter, trenings­sykler, snacks, hudpro­dukter og poker­ut­styr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en total­verdi på tilsammen minst 2000 kroner pr. sponsor. Ta kontakt med oss om du har noe å bidra med!

Som en del av opplad­ningen til NM i Dublin skal det arran­geres online-NM på nyåret. Online-NM arran­geres i de samme disi­pli­nene som NM-turne­rin­gene i Dublin, og innkjøpet er på 88 euro i hver av turne­rin­gene, samt en free­roll som arran­geres samme helgen som Gratis-NM.

Vi setter pris på om du melder din inter­esse ved å melde deg på i Face­book-arran­ge­men­tene:

Heads Up

8-Game

Senior

Free­roll

Turbo

Ladies

Fixed Limit

PLO

Main Event

Kommentarer

Kommenter

Om Poker NM

x

Sjekk også

Årets spiller NM2018

For andre året på rad ble Robert Kaggerud kåret til årets spiller, meget sterkt! Vi gratu­lerer så mye, sammen med resten av #poker­mil­jøet. En spiller vi garan­tert får høre mer fra de neste årene, følg med! Han holdt En finger i været da vi skulle ta vinner­bildet i Heads Up! Første tittel ble meldt! Det ble ikke like spen­nende som i ...