Hjem / NM I DUBLIN 2018 / Slik vinner du sete til Ladies Event i Dublin

Slik vinner du sete til Ladies Event i Dublin

Ladies Event ble spilt første gang i Dublin i 2012. Denne øvelsen er ofte forbundet med stor medieoppmerksomhet da det gjerne stiller opp noen kjente fjes rundt filten.

Blir det en ny rekord i år?
Norges­mes­ter­tit­telen er en drøm for mange og nå åpner det seg snart igjen en gyllen mulighet for å ta ned en NM tittel i Ladies Event. I fjor var det 111 delta­kere i dame­øvelsen, en økning mot 95 året før. Og i år håper vi på at enda flere jenter deltar.

En av de som gleder seg til vårens vakreste eventyr i Irland er Drea Karlsen. Hun skal til Dublin for sjette gang og snuser selv­sagt på den gjeve Norges­mes­ter­tit­telen. Selv om ikke resul­ta­tene i NM ble som hun håpet i fjor ble det en bra tur alli­kevel. Drea havnet nemlig på tv-bordet under Ladies og ble over­lyk­kelig! I tillegg til tv-bordet tok hun med seg en 10. plass av 220 i en €350 turne­ring. Drea har større ambi­sjoner i år og håper selv­sagt på å vinne Ladies Eventen og ta med seg NM tittelen hjem til Trond­heim.

Drea Karlsen var en av jentene som satt på tv-bordet under NM i 2017.

Vinn innkjøp til Ladies!
Kommer du og spiller Free­roll NM i februar? I tillegg til hoved­pre­miene der deler vi ut et sete til Ladies Event til den jenta som kommer lengst. Om du ikke har meldt deg på Freroll NM ennå kan du gjøre det her. Husk at du må være medlem av Norsk Poker­for­bund for å delta.

De tidli­gere Norges­mes­terne i Ladies Event er:
2012: Ida Hovin Lands­verk
2013 Kris­tine Dalen
2014 Caro­line Facius
2015 Sandra Stor­holt
2016 Hege Søgstad
2017 Tone Linnea Mart­hinsen

 

TV2 Sports­ka­nalen er tilstede og sender live fra NM. Kanskje du havner på tv-bordet i år?

Har du lyst til å sitte på tv-bordet sammen med disse jentene?
Eller komme deg til finale­bordet og kanskje havne HU med en av de tidli­gere Norges­mes­terne? Da er det jammen på tide å booke fly og hotell. Sees vi i Dublin?

Kommentarer

Kommenter

Om Kjersti Antonsen

x

Sjekk også

To nordmenn med i innspurten av EPT Praha

Main event av EPT Praha nærmer seg slutten og fort­satt er to norske poker­spil­lere med i kampen om første­pre­mien på én million euro. Tidlig lørdag kveld er det 66 spil­lere igjen i turne­ringen, som har en buy-in på 5300 euro, ...