Hjem / NM2018 / Vi tok en prat med Thora, Norgesmester i online poker
Norgesmester i online poker 2018 Ladies

Vi tok en prat med Thora, Norgesmester i online poker

Thora begynte året med et smell og tok ned sin første NM tittel denne uken da hun vant Norgesmesterskapet i online for Ladies.

Og det er ikke uten grunn at vi skriver  ”første” for Thora har gjort det sterkt i det siste. I sommer var hun tidvis chipleader i Pokerstarsfestivalen i Marbella før hun til slutt endte  på en 72 plass i Main, i tillegg til å ta med seg en sterk 6. plass i en av sideeventene.

Rudi André Johnsen ble Norges­mester i PLO i Dublin i fjor

Sambo­eren hennes, Rudi André Johnsen, er heller ikke et ukjent fjes i poker­mil­jøet. Rudi vant nemlig Norges­mes­ter­skapet i PLO i Dublin i fjor og tok med seg NM tittelen i 8 Game på Garder­moen samme året. Man kan altså trygt si at hushold­ningen i Trond­heim har gjort det helt greit det siste året.

”Vi spiller for det meste online” sier Thora, ”men vi legger gjerne ferier til større poker­tur­ninger, slik som NM i Dublin og Marbella i sommer. Det er kjekt å dele hobby med sambo­eren. Vi disku­terer gjerne hender og er ofte ganske så uenige. Jeg har selv­sagt lært masse av Rudi og han har nok også lært meg til å bli en mer aggressiv spiller de siste årene. Under Ladies fulgte jeg med på disku­sjonen på Face­book – og så at de andre jentene trodde jeg var en mann. Både nicket (Jack­KingOff) og spille­stilen fikk de andre jentene til å lure litt. Det var egentlig ganske morsomt og det gjorde desi­dert humøret mitt mye bedre mens jeg spilte” humrer hun.

Thora Andrea Arntzen er ny Norges­mester i online poker for Ladies.

”At det er kommet til flere jenter er kjempegøy, og jobben som spesielt Fiona gjør er veldig bra. Det har skjedd en positiv endring etter at de norske poker­jen­tene samlet seg mer. Det virker som jentene har lyst til å utvikle seg mer som spil­lere, og at de har en genuin inter­esse for poker. For fire år siden var det stor forskjell på Ladies og blanda turne­ringer, men jeg føler det har jevnet seg ut litt mer nå selv om jenter fort­satt gene­relt sett er mindre aggres­sive enn gutta.”

”Jeg tror nok jeg tjente mye på spille­stilen min denne gangen. Andre ser nok på meg som rimelig aggressiv i spille­stilen og nå utnyttet jeg de andres tighte spill til min fordel og spilte mye posi­sjon. Det var spesielt artig å spille treveis på slutten. Jeg syntes de andre jentene var veldig gode og tok abso­lutt ingen seier på forskudd.”

Thora skal selv­sagt spille Norges­mes­ter­skapet i Dublin og vi lurte jo på hva hun gleder seg mest til; ”Å kunne stå i samme kø som Rudi ved regdesken, sammen med de andre Norges­mes­terne” flirer hun. ”Det blir stas!”

At vi kommer til å se mer til Thora rundt filten er vel hevet over enhver tvil og vi ønsker henne lykke til i Dublin!

«Nå kan jeg stå i samme regdesk kø som Rudi» sier Thora fornøyd

 

Kommentarer

Kommenter

Om Kjersti Antonsen

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Sjekk også

Finalebord Main Event 2018

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart!

Etter tre lange dager har vi endelig spilt oss ned til det offi­si­elle finale­bordet i årets Main Event. De gjen­væ­rende åtte ridde­rene av det ovale bord har nedsablet konkur­ren­tene en etter en og jakter nå den hellige gral og den meget høyt­hen­gende tittelen som Norges­mester i poker Main Event 2018. Vi har et finale­bord med en fantas­tisk varia­sjon av både ...