Hjem / Nyheter / Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!
Norgesmester i poker Erik Grepperud. 8 Game Mixed Limit.

Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!

Vi gratu­lerer Erik Grep­perud som ble Norges­mester i online poker i helgen!

Øvelsen var 8-Game Mixed Limit, skik­kelig vari­ant­spill, med 167 delta­gere.

8-Game består av 8 forskjel­lige poker­spill; No Limit Hold’Em, Fixed Limit Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fixed Limit Omaha Hi/​Low, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/​Low, Razz, Fixed Limit Deuce to Seven Triple Draw. Disse spil­lene går på rund­gang, og man får dermed spilt mange forskjel­lige poker­spill i en og samme turne­ring. Erik Grep­perud kan alle spella han! 😉

Inter­vjuer: «Hva synes du om øvelsen 8 Game?»
Erik Grep­perud: «8-Game er veldig fasci­ne­rende med tanke på at man får spilt 8 ulike vari­anter av poker. Det å nå få et bevis på at man behersker flere vari­anter er jo utrolig morsomt. Blir vel litt som i lang­renn, når man behersker både sprint, lang­dis­tanse, fristil og klas­sisk. 🙂 »
Inter­vjuer: «Kan du anbe­fale andre å prøve denne øvelsen??»
Erik Grep­perud: «Det anbe­fales på det ster­keste å forsøke denne øvelsen. Jeg tror ved å kunne flere vari­anter av poker, så vil man kunne få enda flere ben å stå på i enkelt­øvel­sene. Det vil øke den totale forstå­elsen av styr­kene og svak­he­tene i ulike start­hender, posi­sjoner rundt bordet osv.»

Inter­vjuer: «Hva er dine mål for Norges­mes­ter­skapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?»
Erik Grep­perud: «For å være ærlig tenkte jeg ikke på at jeg vant en inngangs­bil­lett til Dublin, før Frode nevnte det for meg på tlf. Hadde ingen planer om å reise til Dublin, men ser jo nå at jeg ikke har mye valg. Når jeg setter meg ned ved et poker­bord, har jeg alltid målset­ting om å vinne, også i Dublin. Men om man skal være realis­tisk og i og med jeg aldri har spilt 8-game live før, så får jeg vel være fornøyd om jeg skulle komme i pengene. Alt annet vil være en nedtur…»
Inter­vjuer: «Hvordan føles det å være Norges­mester i poker?»
Erik Grep­perud: «Jeg ville løyet om jeg sa at det ikke er moro. Men jeg har vel ikke rukket å tenke noe særlig over at det var NM. Jeg visste jo ikke engang det var NM online om dagen. Helt tilfeldig så jeg en status på Face­book angå­ende 8-game turne­ringen, og jeg regist­rerte meg for å spille halv­annen time etter turne­ringen var i gang. Men klart at en tittel som dette er gøy. Den vil ingen kunne ta fra meg. 😉 »

Lik/​følg oss gjerne på Face­book: https://​www​.face​book​.com/​N​M​I​P​O​KER/
Har du enda ikke booket fly/​hotell til Dublin? Vi har char­tret et fly! meld deg på

PS! Neste mulighet til å bli Norges­mester i online poker blir på Søndag 11. Februar kl 20:00 – da spiller vi No Limit Hold’Em TurboUnibet!

Vi gratu­lerer den nye Norges­mes­teren i poker, Erik Grep­perud – og ønsker alle en fin uke videre! 🙂

Kommentarer

Kommenter

Om Joar Are Lyngaas

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...