Hjem / Nyheter / Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!
Norgesmester i poker Erik Grepperud. 8 Game Mixed Limit.

Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!

Vi gratu­lerer Erik Grep­perud som ble Norges­mester i online poker i helgen!

Øvelsen var 8-Game Mixed Limit, skik­kelig vari­ant­spill, med 167 delta­gere.

8-Game består av 8 forskjel­lige poker­spill; No Limit Hold’Em, Fixed Limit Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fixed Limit Omaha Hi/​Low, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/​Low, Razz, Fixed Limit Deuce to Seven Triple Draw. Disse spil­lene går på rund­gang, og man får dermed spilt mange forskjel­lige poker­spill i en og samme turne­ring. Erik Grep­perud kan alle spella han! 😉

Inter­vjuer: «Hva synes du om øvelsen 8 Game?»
Erik Grep­perud: «8-Game er veldig fasci­ne­rende med tanke på at man får spilt 8 ulike vari­anter av poker. Det å nå få et bevis på at man behersker flere vari­anter er jo utrolig morsomt. Blir vel litt som i lang­renn, når man behersker både sprint, lang­dis­tanse, fristil og klas­sisk. 🙂 »
Inter­vjuer: «Kan du anbe­fale andre å prøve denne øvelsen??»
Erik Grep­perud: «Det anbe­fales på det ster­keste å forsøke denne øvelsen. Jeg tror ved å kunne flere vari­anter av poker, så vil man kunne få enda flere ben å stå på i enkelt­øvel­sene. Det vil øke den totale forstå­elsen av styr­kene og svak­he­tene i ulike start­hender, posi­sjoner rundt bordet osv.»

Inter­vjuer: «Hva er dine mål for Norges­mes­ter­skapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?»
Erik Grep­perud: «For å være ærlig tenkte jeg ikke på at jeg vant en inngangs­bil­lett til Dublin, før Frode nevnte det for meg på tlf. Hadde ingen planer om å reise til Dublin, men ser jo nå at jeg ikke har mye valg. Når jeg setter meg ned ved et poker­bord, har jeg alltid målset­ting om å vinne, også i Dublin. Men om man skal være realis­tisk og i og med jeg aldri har spilt 8-game live før, så får jeg vel være fornøyd om jeg skulle komme i pengene. Alt annet vil være en nedtur…»
Inter­vjuer: «Hvordan føles det å være Norges­mester i poker?»
Erik Grep­perud: «Jeg ville løyet om jeg sa at det ikke er moro. Men jeg har vel ikke rukket å tenke noe særlig over at det var NM. Jeg visste jo ikke engang det var NM online om dagen. Helt tilfeldig så jeg en status på Face­book angå­ende 8-game turne­ringen, og jeg regist­rerte meg for å spille halv­annen time etter turne­ringen var i gang. Men klart at en tittel som dette er gøy. Den vil ingen kunne ta fra meg. 😉 »

Lik/​følg oss gjerne på Face­book: https://​www​.face​book​.com/​N​M​I​P​O​KER/
Har du enda ikke booket fly/​hotell til Dublin? Vi har char­tret et fly! meld deg på

PS! Neste mulighet til å bli Norges­mester i online poker blir på Søndag 11. Februar kl 20:00 – da spiller vi No Limit Hold’Em TurboUnibet!

Vi gratu­lerer den nye Norges­mes­teren i poker, Erik Grep­perud – og ønsker alle en fin uke videre! 🙂

Kommentarer

Kommenter

Om Joar Are Lyngaas

x

Sjekk også

To nordmenn med i innspurten av EPT Praha

Main event av EPT Praha nærmer seg slutten og fort­satt er to norske poker­spil­lere med i kampen om første­pre­mien på én million euro. Tidlig lørdag kveld er det 66 spil­lere igjen i turne­ringen, som har en buy-in på 5300 euro, ...