Home / Nyheter / Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!
Norgesmester i poker Erik Grepperud. 8 Game Mixed Limit.

Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!

Vi gratulerer Erik Grepperud som ble Norgesmester i online poker i helgen!

Øvelsen var 8-Game Mixed Limit, skikkelig variantspill, med 167 deltagere.

8-Game består av 8 forskjellige pokerspill; No Limit Hold’Em, Fixed Limit Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fixed Limit Omaha Hi/Low, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/Low, Razz, Fixed Limit Deuce to Seven Triple Draw. Disse spillene går på rundgang, og man får dermed spilt mange forskjellige pokerspill i en og samme turnering. Erik Grepperud kan alle spella han! 😉

Intervjuer: «Hva synes du om øvelsen 8 Game?»
Erik Grepperud: «8-Game er veldig fascinerende med tanke på at man får spilt 8 ulike varianter av poker. Det å nå få et bevis på at man behersker flere varianter er jo utrolig morsomt. Blir vel litt som i langrenn, når man behersker både sprint, langdistanse, fristil og klassisk. 🙂 »
Intervjuer: «Kan du anbefale andre å prøve denne øvelsen??»
Erik Grepperud: «Det anbefales på det sterkeste å forsøke denne øvelsen. Jeg tror ved å kunne flere varianter av poker, så vil man kunne få enda flere ben å stå på i enkeltøvelsene. Det vil øke den totale forståelsen av styrkene og svakhetene i ulike starthender, posisjoner rundt bordet osv.»

Intervjuer: «Hva er dine mål for Norgesmesterskapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?»
Erik Grepperud: «For å være ærlig tenkte jeg ikke på at jeg vant en inngangsbillett til Dublin, før Frode nevnte det for meg på tlf. Hadde ingen planer om å reise til Dublin, men ser jo nå at jeg ikke har mye valg. Når jeg setter meg ned ved et pokerbord, har jeg alltid målsetting om å vinne, også i Dublin. Men om man skal være realistisk og i og med jeg aldri har spilt 8-game live før, så får jeg vel være fornøyd om jeg skulle komme i pengene. Alt annet vil være en nedtur…»
Intervjuer: «Hvordan føles det å være Norgesmester i poker?»
Erik Grepperud: «Jeg ville løyet om jeg sa at det ikke er moro. Men jeg har vel ikke rukket å tenke noe særlig over at det var NM. Jeg visste jo ikke engang det var NM online om dagen. Helt tilfeldig så jeg en status på Facebook angående 8-game turneringen, og jeg registrerte meg for å spille halvannen time etter turneringen var i gang. Men klart at en tittel som dette er gøy. Den vil ingen kunne ta fra meg. 😉 »

Lik/følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/NMIPOKER/
Har du enda ikke booket fly/hotell til Dublin? Vi har chartret et fly! meld deg på

PS! Neste mulighet til å bli Norgesmester i online poker blir på Søndag 11. Februar kl 20:00 – da spiller vi No Limit Hold’Em TurboUnibet!

Vi gratulerer den nye Norgesmesteren i poker, Erik Grepperud – og ønsker alle en fin uke videre! 🙂

Kommentarer

Kommenter

About Joar Are Lyngaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Benjamin Ukkestad er chipleader i Freeroll NM!

For en fløte stemning det har vært i Posthallen i kveld, masse mennesker – overhengende godt humør, god mat, god drikke og ikke minst kos og hygge med poker. Hele 353 deltagere møtte opp til Dag 1A av Freeroll NM, ...