Hjem / Nyheter / Norgesmester i online poker: Main Event!
Norgesmester i poker Edd Gerhardsen. Main Event!

Norgesmester i online poker: Main Event!

Vi gratu­lerer Edd «Eddisen42» Gerhardsen som ble Norges­mester i online poker i helgen!

Eddisen42 toppet et felt på hele 1092 spil­lere i årets Main Event av Online NM på Guts og tok med seg den nette sum av €14 851. Det tilsvarer pene 142 980,- norske kroner. I tilegg til dette tar tromsø­væ­ringen med seg et Main Event sete til samme øvelsen i oppkom­mende Norges­mes­ter­skap i Poker i Dublin 17. – 25. Mars.

Vi satt delta­ger­re­kord i Main Event av Online NM i år med hele 1092 delta­gere. Øvelsen kostet €88, og startet klokken 20:00 på Guts​.com. Siste rekord stammer fra 2014, da lå delta­ger­tallet på 1047 spil­lere. Øvelsen ble da spilt på flere klienter i det samme nett­verket, mens den i år bare ble spilt hos Guts, noe som gjør rekorden desto mer impo­ne­rende.

Inter­vjuer: «Hvordan var reisen til toppen i Main Event på Guts i går?»
Edd Gerhardsen: «Nei reisa holdt på bli kort­varig va vel nede i litt over 3 k etter noen tima dag 1, så fikk man god glid og kom litt over average tel dag 2. Dag 2 hadde æ fin flyt, masse gode hender. Tre ganger AA, flere ganger KK osv. Va mye flaks med kortan, jojo må jo ha spellt litt bra og. Finale­bordet følte æ hadde full kontroll på!»

Inter­vjuer: «Hva er dine mål for Norges­mes­ter­skapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?»
Edd Gerhardsen: «Målet e no først å fremst Main Event, og prøve å komme lengst mulig. Først i pængan så ta det deretter, drømmer jo såklart om å komme langt.»

Inter­vjuer: «Hvordan føles det å være norges­mester i poker? føler du noe på det?»
Edd Gerhardsen: «Det føles faktisk helt sykt ut! Nokka man drømme om, og plut­selig står man med en Norges­mes­ter­tittel. Følelsen e sick deilig, og ikkje minst glæde æ mæ tel å få de berykta tøflan!»

Main Event i Online-NM 2018 var den siste øvelsen i mester­skapet som har blitt spilt hver søndag siden nyttår. Neste mulighet til å bli Norges­mester i poker blir på Norges­mes­ter­skapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars 2018.

Lik/​følg oss gjerne på Face­book: https://​www​.face​book​.com/​N​M​I​P​O​KER/
Har du enda ikke booket fly/​hotell til Dublin? Vi har char­tret et fly! meld deg på

Vi gratu­lerer den nye Norges­mes­teren i poker, Edd Gerhardsen – og vi ses i Dublin! 🙂

Kommentarer

Kommenter

Om Joar Are Lyngaas

x

Sjekk også

Lars Haraldsen

NM2018: Ny Norgesmester i Turbo 6-Max!

Da har vi kåret en ny Norges­mester i Turbo 6-Max, og etter en kort headsup-match så var det Lars Haraldsen fra Asker som trakk det lengste strået, foran Markus Emaus Holm. Lars Haraldsen fikk det på med med og møtte Markus Emaus Holms Floppen ga Holm en knekt i døra, men Haraldsen fortvilte ikke selv om bordet viste Turn kom ...