Hjem / Nyheter / Norgesmester i online poker: Main Event!
Norgesmester i poker Edd Gerhardsen. Main Event!

Norgesmester i online poker: Main Event!

Vi gratu­lerer Edd «Eddisen42» Gerhardsen som ble Norges­mester i online poker i helgen!

Eddisen42 toppet et felt på hele 1092 spil­lere i årets Main Event av Online NM på Guts og tok med seg den nette sum av €14 851. Det tilsvarer pene 142 980,- norske kroner. I tilegg til dette tar tromsø­væ­ringen med seg et Main Event sete til samme øvelsen i oppkom­mende Norges­mes­ter­skap i Poker i Dublin 17. – 25. Mars.

Vi satt delta­ger­re­kord i Main Event av Online NM i år med hele 1092 delta­gere. Øvelsen kostet €88, og startet klokken 20:00 på Guts​.com. Siste rekord stammer fra 2014, da lå delta­ger­tallet på 1047 spil­lere. Øvelsen ble da spilt på flere klienter i det samme nett­verket, mens den i år bare ble spilt hos Guts, noe som gjør rekorden desto mer impo­ne­rende.

Inter­vjuer: «Hvordan var reisen til toppen i Main Event på Guts i går?»
Edd Gerhardsen: «Nei reisa holdt på bli kort­varig va vel nede i litt over 3 k etter noen tima dag 1, så fikk man god glid og kom litt over average tel dag 2. Dag 2 hadde æ fin flyt, masse gode hender. Tre ganger AA, flere ganger KK osv. Va mye flaks med kortan, jojo må jo ha spellt litt bra og. Finale­bordet følte æ hadde full kontroll på!»

Inter­vjuer: «Hva er dine mål for Norges­mes­ter­skapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?»
Edd Gerhardsen: «Målet e no først å fremst Main Event, og prøve å komme lengst mulig. Først i pængan så ta det deretter, drømmer jo såklart om å komme langt.»

Inter­vjuer: «Hvordan føles det å være norges­mester i poker? føler du noe på det?»
Edd Gerhardsen: «Det føles faktisk helt sykt ut! Nokka man drømme om, og plut­selig står man med en Norges­mes­ter­tittel. Følelsen e sick deilig, og ikkje minst glæde æ mæ tel å få de berykta tøflan!»

Main Event i Online-NM 2018 var den siste øvelsen i mester­skapet som har blitt spilt hver søndag siden nyttår. Neste mulighet til å bli Norges­mester i poker blir på Norges­mes­ter­skapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars 2018.

Lik/​følg oss gjerne på Face­book: https://​www​.face​book​.com/​N​M​I​P​O​KER/
Har du enda ikke booket fly/​hotell til Dublin? Vi har char­tret et fly! meld deg på

Vi gratu­lerer den nye Norges­mes­teren i poker, Edd Gerhardsen – og vi ses i Dublin! 🙂

Kommentarer

Kommenter

Om Joar Are Lyngaas

x

Sjekk også

To nordmenn med i innspurten av EPT Praha

Main event av EPT Praha nærmer seg slutten og fort­satt er to norske poker­spil­lere med i kampen om første­pre­mien på én million euro. Tidlig lørdag kveld er det 66 spil­lere igjen i turne­ringen, som har en buy-in på 5300 euro, ...