NM Dublin"/>
Hjem / Blogger / Blogg: Jevakim / Avreise NM Dublin

Avreise NM Dublin

Hello bloggen! 

Som de fleste sikkert har fått med seg er det bare dager igjen før NM Dublin braker løs. For min del renner FB sin newsfeed over av evige oppda­te­ringer fra venner som alle­rede er på plass eller er på vei til City­west. Irish Open er alle­rede godt igang og flere av øvel­sene deres flyter inn i våre egne NM-øvelser og side­tur­ne­ringer.

Full sche­dule for alle øvelser som går finner du her.

Bli medlem av Norsk Poker­for­bund.

De siste ukene har nok sosiale medier blitt veldig preget av alt som har skjedd med pokeren i Oslo. Det er utrolig trist å se at et helt miljø blir stengt ned slik. Jeg skal ikke gå så mye inn på hva jeg mener og synes. Mye har blitt sagt og mange gode innlegg har blitt skrevet av forskjel­lige personer i miljøet. Det viktigste er å se frem­over hva som skjer videre med pokeren og arbeidet for å lega­li­sere hobbyen vår. Det beste jeg kan gjøre er å påpeke nok engang, er du ikke alle­rede medlem, bli medlem nå i Norsk Poker­for­bund. Støtt jobben de gjør og gi NPF de tallene som viser hvor mange som ønsker å kunne utøve hobbyen vår i lovlige trygge rammer.

For å bli medlem :

Innmel­ding

I tillegg er det årsmøte på City­west Onsdag kl.12.00. Møtet er åpent for alle som ønsker å delta. Kom, lytt og bidra med innspill! 🙂

Party­po­kers Fantasy Draf­ting 2018 for NM i Poker:

For andre året på rad har Tobias Leknes og Martin Iversen arran­gert nok en Fantasy Draft. 16 lag har kjøpt 7 spil­lere hver for en samlet poengsum på 100 poeng pr lag. Det beregnes poeng pr spil­lere i alle åpne NM-øvelser. Dvs at seniors og ladies ikke teller i år. Det blir også satt opp en side­draft for de som ønsker å ta seg et lodd eller tre. Her kan man fritt velge blant de 116 spil­lerne som er i original draften og sette sammen lag med 7 spil­lere for en total sum på 100 poeng. Man kan fint bruke samme spil­lere på flere av lagene.

Mtp at ladies ikke lenger teller og jeg ikke spiller HU eller 8-game, så er jeg happy med å ha kommet med på laget til Tollef. Får håpe på god glid og at jeg kan bidra litt 🙂

 

Pris: 128$ (125$+3$ rake) – må sendes på Party­poker eller Poker­stars.

Premier: Vi vil betale ut 15% – premier blir offent­lig­gjort sammen med samt­lige lag når påmel­dings­fristen er ute.

Påmel­dings­frist: Fredag 16.03.2018 kl 23:59.

Søk opp gruppen på FB for all info og påmel­ding av lag 🙂

 

Filip­pi­nene: 

For de som har fulgt med så har jeg vært på 2 ukers reise alene til Filip­pi­nene. Da dette ikke er poker­re­la­tert og reise­brevet ble veldig langt med mange bilder så har jeg laget et eget innlegg. Reise­brevet kan leses her.

Vel, da er det faktisk bare 2 dager til jeg vender snuten mot Dublin. Jeg gleder meg som en liten unge på julaften!

Fredag morgen flyr jeg med en hel bunch av andre poker­glade venner med SAS morgen­flyet. Dette blir mitt 12’te år med NM i utlandet. Første øvelse ut er Fixed Limit lørdag. Jeg har ennå tilgode å hente hjem et par tøfler, så kanskje alle gode ting er 12? 🙂

Krysser fingrer og oppda­terer fort­lø­pende hele uken på hoved­saklig snapchat: Jevakim. I tillegg Twitter: Jevakim, FB og hvis jeg er flink i løpet av uka så tikker det vel ut en blogg i ny og ne.

Kanskje vi sees rundt filten i Dublin?

Vi spilles! 🙂

 

 

Kommentarer

Kommenter

Om Ylva Thorsrud

x

Sjekk også

Nytt år og ny blogg

Eller snarere nytt forum! For dere som ikke kjenner meg fra mine gamle blogger, så kommer en kort intro her: Jeg heter Ylva og har blogget om livet mitt som hobby­po­ker­spiller siden jeg begynte å spille juni 2006. Tiden flyr og i bloggen har jeg skrevet om alt fra de utal­lige free­roll­sene jeg spilte i starten, de første 200–300; turne­rin­gene ...