Rangering av de beste spillerne i Ladies Event i poker-NM

Av | 29. mars, 2023| Resultater

Tone Lennea Marthinsen (øverst til venstre), Kristine Dalen (øverst til høyre) og Ylva Thorsrud har dannet en tetgruppe i rangeringen av de beste spillerne i Ladies Event i poker-NM.

Det skjer etter at alle tre samlet adskillige rangeringspoeng gjennom dype runs i Ladies Event i Dublin i 2022. Marthinsen har toppet rangeringen i noen år og øke i sammedraget i fjor. Kristine Dalen rykket opp fra tredje til andreplass, mens Ylva Thorsrud tok heisen opp flest etasjer. Hun ble nummer tre i fjorårets turnering og går fra syvende til tredjeplass i sammendraget.

Alle tre er også norgesmestere i Ladies Event. Dalen vant i Dublin i 2013 og Marthinsen samme sted i 2017. Thorsrud vant Ladies Event Dublin Online Edition under pandemien i 2021, og for å sette hennes sammenlagtplassering i perspektiv: Spillerne i Dublin Online Edition fikk ikke rangeringspoeng, slik at denne turneringen ikke teller i hennes totalsum på 2402 poeng.

Ladies Event ble innført som en egen øvelse første gang i 2012 (Ida Hovind Landsverk ble norgesmester).

Poker-NM har vært arrangert hvert år siden 2002. Det brukes en formel der antall spillere til start og størrelsen på innkjøpet vektes, for å regne ut rangeringspoeng. Alle som slår halve startfeltet i en turnering, får rangeringspoeng. 

Siden 2015 har det også blitt spilt NM på norsk jord. Poeng herfra er ikke regnet inn i vår rangering av pokerspillere i NM-sammenheng.

Rangering av spillerne i Ladies Event i poker-NM

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund