Dette jobber pokerforbundet med nå

Av | 22. november, 2018| Norsk Pokerforbund, Nyheter

Poker.no har tatt en prat med president Sigurd Eskeland i Norsk Pokerforbund om hva forbundet gjør utenom norgesmesterskapene.

Vi ser naturlig nok mest til Norsk Pokerforbund under norgesmesterskapene. Forbundet jobber selvfølgelig ikke bare under mesterskapene, men også mellom dem.

President Sigurd Eskeland er som oftest synlig når debatten om legalisering dukker opp i mediene. Selv når debatten ikke er synlig i mediene, er det nettopp dette temaet som opptar ham.

– Vi jobber jo som alltid mot legalisering av poker i Norge på alle fronter. Dette er en langsiktig prosess, men vi håper og tror det snart vil komme nye endringer i riktig retning, sier Sigurd Eskeland til Poker.no.

Han ønsker imidlertid ikke å utdype dette på det nåværende tidspunktet.

Et viktig argument for legalisering er den store pokerinteressen i befolkningen, som vi får demonstrert år etter år når 1-2000 nordmenn reiser til Gardermoen, Stokke eller Dublin for å spille norgesmesterskap.

Nå har norsk poker hatt todelt norgesmesterskap i fire år, etter at det i rundt ti år kun ble arrangert utenlands. Eskeland er godt fornøyd med den nåværende ordningen, med en turneringsserie utenlands rundt påsketider og innenlands på sensommeren.

– Jeg synes det fungerer fint med to NM. Arrangementene utfyller hverandre bra, og det er en fryd å få anledning til å treffe og konkurrere med norske pokervenner enten det er i Dublin eller på Stokke! konstaterer pokerpresidenten.

Forbundet jobber for tiden også med det tredje store arrangementet i norsk poker, nemlig gratis-NM. Dette er ifølge Eskeland også den viktigste arenaen for å rekruttere medlemmer til pokerforbundet.

– Vi er i gang med forberedelsene i Freeroll-NM, som arrangeres sammen med Frode Fagerli og Poker Events. En av de største utfordringene ved et slikt arrangement er å få tak i premier, så hvis det finnes folk der ute som kan tenke seg å bidra med dette, så ta gjerne kontakt med meg! smiler Eskeland.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund