Ny rekord i Main Event

Av | 19. januar, 2014| Nyheter

Pokerfeberen herjer som aldri før i Norge.

Hvert eneste år vokser deltakerantallet i NM i livepoker, som arrangeres i Dublin i april. Søndag kveld ble det også klart at fjorårets deltakerantall på 876 spillere i Online-NMs Main Event ble slått ettertrykkelig: 1043 stilte til start i tidenes største online-event i NM.

–          For en uke siden var jeg ikke like optimistisk, men i løpet av uken skjønte jeg fort det ville bli ny rekord. Interessen er enorm i hele landet, og dette er en tendens vi håper bare vil forsterke seg inn mot live-NM 5.-13. april. Jeg tror vi kan sette enda en ny rekord der, sier Frode Fagerli, arrangøren av mesterskapet i Dublin.

Main Event går til pause klokken 02 natt til mandag. Det spilles ned til vi har en vinner fra kl. 20 mandag kveld.

Følg utvilingen på www.radiodonkr.com

Søndag kveld ble det også kåret en ny norgesmester, i det Terje Bru Markhus vant HORSE-eventen.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund