Norsk Pokerforbund – Kandidater til nytt styre søkes

Under NM 2014 i Dublin skal det avholdes årsmøte i Norsk Pokerforbund. Ved dette årsmøtet er et av punktene valg av nytt styre. Vi i valgkomiteen gjør med dette oppmerksom på at vi søker personer med engasjement for poker i Norge til å stille seg åpne som kandidater for ett av de 5 vervene i styret i forbundet for 1-2 år.

 

Norsk Pokerforbund er et forbund som organiserer og representerer pokermiljøet ovenfor både politikere og media. Det siste året har de oppnådd mye, men det er gjenstår fremdeles mye arbeid før den gode sak er vunnet. I den forbindelse vil vi gjerne bli kjent med alle som har lyst til å engasjere seg for Norsk Poker.

 

Hvor mye arbeid som må legges ned beror selvsagt på din rolle og hvilke oppgaver du tar/får i styret. Siste året har det vært mye jobb for noen, som for eksempel lederen, mens andre medlemmer har lagt ned 1-5 timer pr uke i snitt. Lederen har vært kompensert, og også de andre har fått dekket sine utlegg og en mindre kompensasjon. Et verv er ikke noe man gjør for å tjene på det, men fordi man tar et slag for pokeren i Norge og liker en utfordring sammen med andre spennende engasjerte mennesker.

 

Vi ber om at interessenter tar kontakt med valgkomiteen på e-post valgkomiteNPF@gmail.com. Fortell kort om deg selv, din bakgrunn og hva du kan og vil bidra med, så hører du fra oss snart. Vi ser helst at du kontakter oss med din interesse så snart som mulig og innen fredag 28. mars. Det finnes også andre måter å bidra på enn å sitte i forbundets styre, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

 

Vi ser fram til å motta din henvendelse :)

 

Valgkomiteen i Norsk Pokerforbund
– Kjartan Lindøe
– Morten Antonsen
– Ylva Thorsrud

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund