Er et hestehode foran

Av | 8. april, 2014| NM2014, Nyheter

Frode Fagerli er massiv chipleader i HORSE, i penga i PLO og stormer nå mot ny rekord i Main Event.

NM-generalen ble tatt på senga da Norsk Pokerforbund midt under NM i fjor innlemmet ham i norsk Poker Hall of Fame for hans utrettelige innsats gjennom mer enn et tiår. Siden 2002 har han hvert år arrangert NM med nye deltakerrekorder år for år, og nå viser alle indikatorene at det blir ny rekord igjen.

For sideøvelsene i Dublin denne uka har alle overgått fjorårets deltakerantall. Det magiske tallet i Main Event er 1142.

–       Det er en viktig motivasjonsfaktor at vi får så god respons at vi setter rekord år for år. Jeg aner ikke hva som er mulig å få av spillere her i Dublin, men jeg tror vi setter rekord igjen. Eller jeg håper. Alle sideøvelsene øker, og det har nok sammenheng med at vi har satt ned innkjøpet i både HU og HORSE. Nå er de på nivåer hvor flere tar seg råd til å delta, sier Fagerli.

Selv er han i flytsonen også ved filten i årets NM. Han har to fjerdeplasser og en andreplass fra tidligere mesterskap. Kan han vinne en tittel i sitt eget mesterskap i år?

–      Starten har vært bra, men jeg tviler på det holder helt inn, sier han i sedvanlig beskjeden stil, til tross for at han er i penga i PLO-en og massiv chipleader i HORSE. Der har han 86900 chips, mens Terje Bru Markhus – vinneren av tilsvarende øvelse online i vinter – har 78300 på andreplass.

 

Følg utviklingen i oppdateringene på Donkr.com!

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund