Her er det nye styret

Av | 11. april, 2014| NM2014, Nyheter

Dette er laget som skal ivareta spillernes interesser i året hvor legalisering av poker kan bli vedtatt.

Årsmøtet i Norsk Pokerforbund gjenvalgte fredag Sigurd Eskeland som leder for ett år. Med seg i styret får han Susanne Cappelen og Bjørn-Erik Glenne (ikke tilstede da dette bildet ble tatt, som begge er nye, mens Kjetil Flåthen Pål Skønberg Løvik ble gjenvalgt for

–  Vår viktigste utfordring det kommende året blir å få en best mulig løsning for spillerne når regjeringen nå vil åpne for mesterskapspoker. Det er vi som kan poker og må jobbe målrettet mot politikerne for å få en løsning som lar seg gjennomføre, sier Sigurd Eskeland i minuttene etter at han er gjenvalgt.

Lotteritilsynet har i sin anbefaling sagt at det bare skal åpnes for ett mesterskap (det nasjonale), mens Norsk Pokerforbund mener at det også må kunne åpnes for regionale mesterskap når regjeringen signaliserer at de vil ha mesterskapspoker.

Medlemskontingent
Støtte fra NM i poker og medlemskontingent er to helt sentrale poster i finansieringen av forbundets virksomhet. Et problem er de svært mange som ikke betaler sin medlemskontingen. For 2014 vedtok årsmøtet et budsjett på 500 betalende medlemmer, og da mangler man et par hundre for å nå målet.

Her kan du selv melde deg inn i Norsk Pokerforbund

Regnskapene skal i år etter budsjett gjøres opp med 50.000 kroner i underskudd. På årsmøtet presiserte Sigurd Eskeland viktigheten av å investere nå, i et år hvor legaliseringsprosessen skyter fart, og underskuddet dekkes opp ved å tære på egenkapitalen.

Årsmøtet vedtok også å ansette forbundets leder i halv stilling i lønnstrinn 70, hvilket gir Eskeland en lønn på 300.000 kroner.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund