VM-bragden sendte Felix inn på eksklusiv liste

Av | 12. november, 2014| Nyheter

Felix Stephensen er nå blant de mestvinnende spillerne i WSOPs 45-årige historie.

Tirsdagens fantastiske andreplass gir 5,1 millioner dollar i premie og gjør at han har tjent like mye i WSOP-sammenheng som for eksempel profilen Scotty Nguyen. Scotty vant Main Event helt tilbake i 1998 og har en rekke store plasseringer internasjonalt.

Han har 30. –plassen på listen over de som har tjent mest i WSOP, hvor han nå altså får selskap av Felix fra Oslo. Listen toppes av WPT- og WSOP-vinner Antonia Esfandiari, som hentet rundt 18 millioner dollar alene med seieren i One Drop i 2012. Totalt har han spilt inn 21,1 millioner dollar i sin WSOP-karriere.

Hele listen kan du se hos The Hendonmob.

På listen over historiens mest innbringende turneringsspillere (uansett event), er Felix med Main Event-bragden nære en topp 100-plassering. På 100. plass der befinner den mangeårige, svenske profilen Chris Björin seg, med totalt 5,5 millioner dollar i innspilte premiepenger.

 

Han ble tirsdag kraftig forbigått av landsmannen og den nye verdensmesteren Martin Jacobson, som fikk 10 millioner dollar for strevet. Før denne turneringen har han hentet drøyt 4 millioner dollar i premiepenger gjennom karrieren.

Listen over mest innspilte penger uansett event, toppes av Daniel Negreanu, som nærmer seg 30 millioner dollar i turneringspremier i karrieren.

Les alt om Felix Stephensens pokerbragd på vimennpoker.no

Martin Jacobson mottar 10 millioner dollar her i Las Vegas tirsdag.

Martin Jacobson mottar 10 millioner dollar her i Las Vegas tirsdag.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund