Forbundet dobler opp

Av | 13. februar, 2015| NM2015, Nyheter

En uke før gratis-NM strømmer nye medlemmer til Norsk Pokerforbund.

Etter at det i fjor høst ble kjent at forbundet gikk inn på arrangørsiden sammen med Frode Fagerli, har medlemsmassen økt fra ca 400 betalende medlemmer til ca 1000. I år må du være betalende medlem for å få sete til freerollen i Posthallen kommende uke.

– Nå er det nesten 1100 påmeldte til gratis-NM, hvorav over 900 har betalt medlemsskapet sitt hos oss, forteller forbundets leder Sigurd Eskeland.

Norsk Pokerforbunds hjemmesider kan du melde deg inn i forbundet eller finne betalingsdetaljer. Medlemsskapet koster 249 kroner per år.

Det er tre startdager i gratis-NM, onsdag, torsdag og fredag. Lørdagen skal det spilles til vi har en ny norgesmester. Et logistikkproblem er at det er hele 650 påmeldte til fredagen, mens det er rundt 220 onsdag og torsdag.

Her finner du mer informasjon om tidspunkter, overnattingsmuligheter og annet rundt arrangementet.

– Jeg oppfordrer alle som kan til å bytte startdag fra fredag til en av de to andre. Vi  har kapasitet til rundt 500 hver av dagene. 400 får plass fra start, med 100 alternates som blir med etter hvert som folk blir slått ut, sier Frode Fagerli, som er arrangør sammen med forbundet.

– Det er hyggelig at så mange som mulig utenfor Oslo får være med, så det er fint om de som bor i Oslo spiller onsdag eller torsdag sier Sigurd Eskeland.

Den samme kvelden som en ny norgesmester kåres, arrangeres det galla i Posthallen. Vi Menn deler ut prisen Gullhånda, som er en kåring av den beste norske pokerspilleren siste år. Det kan du lese mer om her.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund